On Screen C1. XII kl. XI m. m. C1 lygis

arrow_back Grįžti atgal

On Screen C1. XII kl. XI m. m. C1 lygis
Jenny Dooley, Virginia Evans

Vadovėlis On Screen C1 tinkamas naudoti mokantis anglų kaip pirmosios kalbos - įtvirtinant B2+ lygio žinias ir gebėjimus ir siekiant C1 lygio pagal Europos Tarybos kalbos mokėjimo lygius.

Vadovėlis yra skirtas anglų kalbai mokyti(s) 12-oje klasėje, ruošti(s) anglų kalbos brandos egzaminui. Informatyvus, interaktyvus, spalvingas, aiškios struktūros vadovėlis, apimantis visų kalbos gebėjimų ugdymą. Vadovėlis padeda pasirengti tarptautiniams egzaminams, orientuotiems į C1 kalbos mokėjimo lygį.

Vadovėlis turi skirtą mokytis metodinę sąrangą: medžiagą bendrosiose programose apibrėžtam ugdymo turiniui perteikti, įvairias užduotis žinioms įgyti ir kalbos gebėjimams (skaitymui, klausymui, rašymui, kalbėjimui ir kalbos vartojimui) lavinti, priemones pažangai ir pasiekimams įsivertinti, instrukcijas, kaip mokytis, atlikti tam tikras egzamino formato užduotis bei savarankiško mokymosi interaktyvų elektroninį vadovėlį (ie-book) mokiniui. 

Vadovėlio medžiaga sudaro sąlygas realizuoti svarbiausius užsienio kalbos didaktinius principus, nes yra paremta gyvenimiškomis situacijomis, motyvuoja mokinius mokytis ir bendrauti, ugdo pasitikėjimą, reiškiant savo nuomonę anglų kalba, įtraukia mokinius į mokymo procesą, skatinant būti žingeidžiais ir smalsiais, norinčiais pažinti kultūrą šalių, kurios kalbą mokiniai mokosi. Kiekviename vadovėlio modulyje pateikiama tarpkultūrinio lavinimo bei tarpdalykinės integracijos pamoka.

Vadovėlis parengtas atsižvelgiant į šiuolaikinę mokymo/si aplinką, kai derinamos spausdintos ir skaitmeninės mokymo/si priemonės. Skaitmeninis turinys, mokymosi ir įsivertinimo medžiaga  leidžia padidinti mokinių savarankiškumą ir sumažinti mokytojo darbo sąnaudas. Vadovėlio komplektą sudaro ne tik tradiciniai elementai – spausdinta medžiaga, garso ir vaizdo įrašai, bet ir viso kurso skaitmeninė medžiaga. Dirbdamas su šiuo vadovėliu, mokytojas galės naudotis interaktyvia lenta.

Vadovėlyje pateikiamų skaitymo ir klausymo tekstų bei užduočių tematika yra įdomi, aktuali, skatina mokinius kritiškai mąstyti, analizuoti, samprotauti. Anglų kalbos mokoma ne tik remiantis klausymo ir skaitymo tekstais, bet ir gyvenimiškomis kalbinėmis situacijomis, pateikiamomis kiekvienoje pamokoje, kurios yra orientuotos į mokymosi stilių įvairovę bei skirtingų gebėjimų mokinius.

Mokytojo knygoje mokytojas ras suformuluotus kiekvienos pamokos mokymo uždavinius, papildomos medžiagos kultūros temomis, visų užduočių atsakymus, pažangos nustatymo testus bei papildomų užduočių  pavyzdžių. Vadovėlio  prieduose pateikiamos papildomos užduotys tolimesniam mokymui(si) taisyklingai vartoti kalbos priemones.

Vadovėlį papildančiose priemonėse pateikiamos veiklos, padeda mokytojui individualizuoti mokinių darbą, atsižvelgiant į jų individualius gebėjimus, poreikius, polinkius ir interesus bei vertinti mokinių pasiekimus.




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
12 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
200
Pirmojo leidimo metai
2017
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9781471554667
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Express Publishing/ Atstovas UAB „Litterula“
Leidėjo adresas
Palangos g.1, LT-01117 Vilnius
Leidėjo telefonas
8 5 212 3844
Leidėjo svetainė
www.litterula.lt
Leidėjo el. paštas
vilnius@litterula.lt
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
recenzija-on-screen-c1