Wider World Level 2. VI klasė, V mokymo metai, A2/A2+ lygis

arrow_back Grįžti atgal

Wider World Level 2. VI klasė, V mokymo metai, A2/A2+ lygis
Bob Hastings, Stuart McKinlay

PASKIRTIS:

Vadovėlis Wider World Level 2 orientuotas į A2/A2+ kalbos mokėjimo lygį ir gali būti naudojamas vidurinio ugdymo pakopoje 6 ( 5 mokymo metai). Vadovėlis tinkamas ugdyti šio lygio Bendrojoje programoje numatytas užsienio (anglų) kalbos dalyko ir bendrąsias kompetencijas.

METODINIAI PRINCIPAI:

Wider Worldtai autentiškas, interaktyvus ir patikimas keturių dalių kursas paaugliams, išleistas bendradarbiaujant su BBC televizija. Kurso autoriai sukūrė patrauklų, motyvuojantį, šiuolaikinį anglų kalbos mokymosi portalą vidurinės mokyklos mokiniams. Šis kursas užtikrina ne tik puikius egzaminų rezultatus, bet ir ugdo apsišvietusį, visavertį, pasitikintį savimi, pasiruošusį susidurti su unikaliais 21-ojo amžiaus iššūkiais pasaulio bendruomenės narį. Visi keturi kalbiniai įgūdžiai mokomi integruotai pagal Bendrąjį Europos standartą (Common European Framework). Itin šiuolaikiškas vadovėlio turinys, sudarytas iš interaktyvios, skaitmeninės ir tradicinės metodinės medžiagos, atitinką visą Bendrojoje programoje numatytą turinį ir padeda plėtoti(s) užsienio kalbos kalbinę/komunikacinę, tarpkultūrinę, kognityvinę ir kt. kompetencijas. Vadovėlyje pateikiama trijų rūšių videomedžiaga: humoro dramos, intriguojanti BBC kultūra ir BBC reportažai su praeiviais. Tokiu būdu yra ugdomas tarpkultūrinis sąmoningumas, pilietiškumas bei plėtojami tikrosios, dabartinės anglų kalbos įgūdžiai. Autentiški, anglakalbiai video herojai ir situacijos atitinka 21-ojo amžiaus paauglių interesus. Vadovėlyje praktiškai ir efektyviai video pagalba pateikiami gramatikos, tarimo, klausymo pratimai; kruopščiai, struktūriškai lavinami rašymo, kalbėjimo įgūdžiai. Kiekvienoje pamokoje esančios „Can- Do“, „Review“, „Self-assessment“ skiltys padeda reguliariai tikrinti pažangą, skatina sąmoningą mokymąsi bei žinių įsivertinimą.

 

Išskirtinis, daugiafunkcinis kurso priedas yra internetinė Wider World MyEnglishLab platforma. Mokytojas turi galimybę rinktis tradicinį mokymo medžiagos komplektą – spausdintą mokinio knygą ir pratybų knygą, arba interaktyvų variantą – spausdintą mokinio knygą su prisijungimo kodu prie internetinės mokymo/si platformos. Internetinėje MyEnglishLab platformoje interaktyviu pavidalu yra pateikiami visi pratimai bei užduotys, kaip ir spausdintoje pratybų knygoje. Mokiniams padarius užduotis, atliekamas automatinis klaidų tikrinimas bei taisymas. Platformoje yra matomi jų pasiekimų rezultatai, pažangos ataskaitos, garso ir vaizdo įrašai, tarimo lavinimo pratimai, su galimybe įsirašyti savo balsą ir viską perklausyti. Tokiu būdu, ne tik mokiniai turi galimybę stebėti mokymosi pažangą, bet ir mokytojas gali lengvai kontroliuoti mokinių darbą, pasiekimus, matyti dažniausiai daromas klaidas, bendrauti su mokiniais už klasės ribų bei naudotis visais kitais internetinės mokymo/si platformos privalumais.

 

VADOVĖLIO SANDARA

Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

  • Mokinio knyga: 9 skyrių, kiekvienas iš kurių suskirstytas į žodyno, skaitymo, gramatikos, klausymo, rašymo, pamokos žodyno „Wordlist“, kartojimo „Revision“ poskyrius; vadovėlio gale yra papildomi praktiniai „Grammar time“ ir „Exam time“ pratimai, projektai ir netaisyklingų veiksmažodžių lentelė.

  • Pratybų knyga su on-line namų darbais – vadovėlio priedas, papildomi pratimai, pavyzdžiai, klausymo užduotys.

  • MyEnglishLab interaktyvi, internetinė mokymo/si platforma: 9 skyriai; video; pažangos testai; leksikos nuorodos; gramatikos ir skyrybos patarimai; naujo žodyno bankas; netaisyklingų veiksmažodžių lentelė; fonetinių simbolių lentelė; gramatikos nuorodos; audio medžiaga; pažangumo ataskaitos, tarimo pratimai.

  • Mokytojo knyga su internetiniu papildomos medžiagos banku – metodinės rekomendacijos, papildoma metodinė medžiaga, testai (diagnostinis testas, kiekvienos pamokos testai, įgūdžių testai, pažangos testai, kurso pabaigos testas), testų audio takeliai, metodiniai paaiškinimai ir patarimai.

  • Interaktyvios lentos programa (Active Teach) – vadovėlio skaitmeninė medžiaga.

  • Pamokų Audio CD – visų klausymo užduočių įrašai.

    Wider World Level 2 yra antroji dalis iš keturių vadovėlių serijos.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
6 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
144
Pirmojo leidimo metai
2017
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9781292106700
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Pearson Central Europe atstovybė Baltijos regionui
Leidėjo adresas
Lačplesa iela 87/310 kab., Riga, LV-1011 Latvia
Leidėjo telefonas
+371 26514047
Leidėjo svetainė
www.pearson.lt
Leidėjo el. paštas
iveta.vitola@pearson.com
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
Wider World 2 recenzija.pdf