Pupa. Lietuvių kalbos vadovėlis IV klasei 2-oji knyga (serija „Šok“)

arrow_back Grįžti atgal

Pupa. Lietuvių kalbos vadovėlis IV klasei 2-oji knyga (serija „Šok“)
Banytė Jolanta, Kuzavinienė Džeralda, Vyšniauskienė Vilija

Pataisytas lietuvių kalbos vadovėlio komplektas „Pupa“ IV klasei (serija „Šok“). Ankstesnio leidimo mokomoji medžiaga yra pakoreguota remiantis atnaujintos 2016 m. pradinio ugdymo lietuvių kalbos bendrosios programos reikalavimais. Vadovėliuose akcentuojama: mokymosi strategijos, mokinių gebėjimas dirbti savarankiškai, ryšys su kasdieniu gyvenimu (praktinio pobūdžio užduotys), integracija su visais mokomaisiais dalykais, kūrinių lyginimo, analizavimo, išvadų darymo ir ypač kūrybinės užduotys; užduotys, reikalaujančios taikyti technologijas.

Dalis autorių ir jų kūrinių yra pakeista, į komplektą įtraukta visi programoje rekomenduojami autoriai ir jų kūriniai; pateikiama daugiau informacinių tekstų, šiuolaikinių lietuvių ir užsienio literatūros pavyzdžių. Skiriamas didesnis dėmesys raštingumui (kiekvienos klasės vadovėlyje pateikiamos reikalingos gramatinės taisyklės, rekomendacijos, kaip jas taikyti).

Lietuvių kalbos vadovėlio komplekto „Pupa“ IV klasei turinys ir struktūra integruojami su matematikos vadovėlio komplektu „Riešutas“, pasaulio pažinimo vadovėlio komplektu „Gilė“ ir kitomis „Šok“ serijos mokomosiomis priemonėmis.

Vadovėlio komplektą „Pupa“ IV klasei sudaro: vadovėliai (1-oji, 2-oji, 3-ioji knygos), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuviniai), dalijamoji medžiaga (1-asis, 2-asis ir 3-iasis sąsiuviniai), testai, teksto suvokimo testai, mokytojo knyga (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga).

 

 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Lietuvių kalba ir literatūra
Klasė
4 klasė
Kalba
Lietuvių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
100
Pirmojo leidimo metai
2017
Leidimas
Pataisytas
ISBN
978-609-01-2576-2
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Alma littera“
Leidėjo adresas
Ulonų g.2, LT-08245 Vilnius
Leidėjo telefonas
8 5 263 8877
Leidėjo svetainė
www.almalittera.lt
Leidėjo el. paštas
post@almalittera.lt