Early School English 2: Yummy English! Anglų kalba 3 klasei 1-oji knyga II m. m.

arrow_back Grįžti atgal

star star star star_border star_border

Early School English 2: Yummy English! Anglų kalba 3 klasei 1-oji knyga II m. m.
Rupainienė Virginija, Maksvytienė Vaida, Sabeckienė Nomeda

Atsižvelgiant į grįžtamąją informaciją iš mokytojų, dirbančių su Early School English 2 vadovėliu, buvo atlikti pataisymai, kurių dėka vadovėlis ir kitos mokomosios komplekto dalys labiau atliepia mokytojų lūkesčiams. Atnaujinta iki 30 proc. vadovėlio ir kitų komplekto dalių turinio.

Rengiant pataisytą „Early School English 2: Yummy English!“ vadovėlį, buvo atsižvelgta į pokyčius realiame gyvenime – laisvėjantį demokratišką bendravimą, nuolat besivystančią kalbą, socialinį kontekstą, mokslo ir technologijų proveržį.

 Pataisyta:

                      Papildytas pavadinimas, atnaujintas grafinis dizainas, šiuolaikiškomis frazėmis ir žodžiais papildytas žodynas ir tekstai, atnaujinti garso įrašai. Naujai sukurti tekstai ir jų tematika atspindi šiuolaikinį mokinių gyvenimą, jų pomėgius (,,Kids, summer and school“, ,,Pyjamas night at school“), naujų technologijų proveržį (,,Hunting for a cache“), aktualius patriotiškumo pajautos ugdymosi aspektus („Horse race in winter“, ,,Spring in Lithuania“), integraciją su kitų pradinio ugdymo programos dalykų turiniu („Reading is fun“), pateikiama išmoktos gramatikos struktūrizuota santrauka.

                      Parengta naujų užduočių, kuriose daugiau dėmesio skirta klausymuisi ir komunikavimui (Face to Face Activities ir Role Play). Gramatikos taisyklės, pateikiamos ne tekstu, o schemomis, struktūrizuojančiomis mąstymą. Kūrybiniai darbai (Project Work) pateikiami ne pamokoje, o vadovėlio pabaigoje ir siūlomi kaip papildoma mokymosi medžiaga. Vadovėlyje nebeliko mini kortelių.

1 – oji vadovėlio dalis skirta pirmam mokslo metų pusmečiui,

2 – oji vadovėlio dalis skirta antram mokslo metų pusmečiui.



 Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
3 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
72
Pirmojo leidimo metai
2017
Leidimas
Pataisytas
ISBN
978-5-430-06766-3
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Šviesa“
Leidėjo adresas
Vytauto pr. 29, LT-44352 Kaunas
Leidėjo telefonas
8 37 409 126
Leidėjo svetainė
www.sviesa.lt
Leidėjo el. paštas
info@sviesa.lt