Lietuvių kalba 7 klasei 2-oji knyga

arrow_back Grįžti atgal

Lietuvių kalba 7 klasei 2-oji knyga
Elena Palubinskienė, Giedrė Čepaitienė

Lietuvių kalbos vadovėlis „Lietuvių kalba“ 7, jau įvertintas mokytojų ir pamėgtas mokinių, išsiskiria aiškia, sklandžia turinio pateikimo sistema, joje nuosekliai išdėstomos ir kalbos sistemos, ir kalbos ugdymo privalomosios temos. Ši, pataisyta vadovėlio laida leidžia mokytojus dirbti klasėje ir pagal 2016 m. Atnaujintą lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo programą.

Kiekvienos vadovėlio temos teoriniai pagrindai pateikiami aiškiai ir glaustai, greta duodama pratimų bei pavyzdžių, orientuotų į praktinį teorijos taikymą. Tam, kad mokiniui teorija būtų suprantamesnė, tema apibendrinama pateikiant lenteles ir schemas. Taip mokiniai skatinami patys analizuoti, daryti išvadas, sugalvoti pavyzdžių pagal analogijas ir apibendrinti įgytas žinias. Kalbos mokymui labai svarbus nuoseklumas ir įvairiapusės praktinės kalbos veiklos. Todėl greta temoje pateiktų užduočių, naujoji pataisyta vadovėlio laida, yra papildyta užduočių bankais, lydinčiais kiekvieną vadovėlio temą. Šiuose bankuose  užduotys suformuotos nuosekliai sekant naujos programos kalbos sistemos ir kalbos ugdymo nuostatomis. Užduotys skiriamos ir sakytinei, ir rašytinei kalbai, ugdo teksto suvokimo ir kūrimo kompetencijas, užduočių pateikimo sistema ir (įsi)vertinimas balais motyvuoja mokinius siekti aukštesnių rezultatų, mokytojui – suteikia įrankių individualizuoti ir diferencijuoti mokymą.Papildomas interaktyvias užduotis, praplečiančias vadovėlio galimybes, mokytojai ras skaitmeninėje aplinkoje http://www.eduka.lt.  

Vadovėlio 2-oji knyga skiriama antrajam mokslo metų pusmečiui.

Vadovėlio komplektą sudaro: vadovėlis (1-oji ir 2-oji knyga), 1-asis ir 2-asis pratybų sąsiuviniai. 
Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Lietuvių kalba ir literatūra
Klasė
7 klasė
Kalba
Lietuvių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
212
Pirmojo leidimo metai
2016
Leidimas
Pataisytas
ISBN
978-5-430-06637-6
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Šviesa“
Leidėjo adresas
Vytauto pr. 29, LT-44352 Kaunas
Leidėjo telefonas
8 37 409 126
Leidėjo svetainė
www.sviesa.lt
Leidėjo el. paštas
info@sviesa.lt