Pupa. Lietuvių kalbos vadovėlis 1 klasei 3-ioji knyga (serija „Šok“)

arrow_back Grįžti atgal

Pupa. Lietuvių kalbos vadovėlis 1 klasei 3-ioji knyga (serija „Šok“)
Jolanta Banytė, Džeralda Kuzavinienė, Vilija Vyšniauskienė

Pataisytas lietuvių kalbos vadovėlio komplektas „Pupa“ I klasei (serija „Šok“). Ankstesnio leidimo mokomoji medžiaga yra pakoreguota remiantis atnaujintos 2016 m. pradinio ugdymo lietuvių kalbos bendrosios programos reikalavimais. Vadovėliuose akcentuojama: mokymosi strategijos, mokinių gebėjimas dirbti savarankiškai, ryšys su kasdieniu gyvenimu (praktinio pobūdžio užduotys), integracija su visais mokomaisiais dalykais, kūrinių lyginimo, analizavimo, išvadų darymo ir ypač kūrybinės užduotys; užduotys, reikalaujančios taikyti technologijas.

Dalis autorių ir jų kūrinių yra pakeista, į komplektą įtraukta visi programoje rekomenduojami autoriai ir jų kūriniai; pateikiama daugiau informacinių tekstų, šiuolaikinių lietuvių ir užsienio literatūros pavyzdžių. Skiriamas didesnis dėmesys raštingumui (kiekvienos klasės vadovėlyje pateikiamos reikalingos gramatinės taisyklės, rekomendacijos, kaip jas taikyti).

Lietuvių kalbos vadovėlio komplekto „Pupa“ I klasei turinys ir struktūra integruojami su matematikos vadovėlio komplektu „Riešutas“, pasaulio pažinimo vadovėlio komplektu „Gilė“ ir kitomis „Šok“ serijos mokomosiomis priemonėmis. Sukurta nauja vadovėlio komplekto dalis „Teksto suvokimo testai 1 klasei“.

Vadovėlio komplektą „Pupa“ I klasei sudaro: vadovėliai (1-oji, 2-oji, 3-ioji knygos), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuviniai), dalijamoji medžiaga (1-asis, 2-asis ir 3-iasis sąsiuviniai), testai, teksto suvokimo testai, mokytojo knyga (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga).

 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Lietuvių kalba ir literatūra
Klasė
1 klasė
Kalba
Lietuvių
Puslapių skaičius
80
Pirmojo leidimo metai
2017
Leidimas
Pataisytas
ISBN
978-609-01-2568-7
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Alma littera“
Leidėjo adresas
Ulonų g.2, LT-08245 Vilnius
Leidėjo telefonas
8 5 263 8877
Leidėjo svetainė
www.almalittera.lt
Leidėjo el. paštas
post@almalittera.lt