Matematika. 2-oji kn. III klasei

arrow_back Grįžti atgal

Matematika. 2-oji kn. III klasei
Kiseliovas Arkadijus, Kiseliova Danutė

Atsižvelgiant į situaciją, kad Lietuva tapo euro zonos nare ir įvestas piniginis vienetas euras, parengtas pataisytas vadovėlio „MATEMATIKA“  III klasei komplekto leidimas.

Mokomasis turinys liko toks pats, kaip ir ankstesniuose leidimuose, tik uždaviniuose su piniginiais vienetais iš litų pakeista į eurus. Šių leidinių išskirtinis  ženklas viršelyje „Atnaujintas leidimas“.

Vadovėlis parengtas pagal Bendrąsias programas ir remiantis sukaupta didaktine, pedagogine psichologine mūsų šalies ir užsienio pradinio matematinio ugdymo patirtimi. Matematikos mokymas ir mokymasis grindžiamas mokinio individualia patirtimi, išgyvenimais ir veikla, t. y. norėdamas suprasti dalyko esmę mokinys turi pats nagrinėti dalykinę medžiagą ar aiškintis problemą. Siekiama, kad mokiniai gebėtų pasirinkti jiems suprantamiausius užduočių sprendimus, išdėstyti pasirinktą užduoties sprendimo eigą, argumentuotų atliktus veiksmus. Naujos temos pateikiamos taip, kad mokiniai mokydamiesi remtųsi įgytomis žiniomis, tarpusavyje tartųsi. III klasės vadovėlyje dar labiau dėmesys atkreipiamas į matematinius vaizdinius, daugiau pamokų skirta įgūdžiams formuoti. Kiekvienoje pamokoje pateiktą „pelėdžiuko“ užduotį mokiniai galės atlikti savarankiškai arba tardamiesi su draugais, tėvais ar kitais vyresniais šeimos nariais. Vadovėlio užduotis siūloma atlikti bendraujant ir bendradarbiaujant, iš pateiktų sprendimų pasirinkus tinkamiausią, taip išsamiai ir plačiai nagrinėdami vadovėlio užduotis mokiniai pasiruoš savarankiškam darbui pratybų sąsiuvinyje. Yra parengti testų sąsiuviniai skyriams apibendrinti. Vadovėlį galima taikyti dirbant pagal įvairius mokymo(si) stilius.

 Vadovėlio komplektą III klasei sudaro: vadovėliai (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuvinis), testai
Daugiau informacijos apie šį vadovėlį

 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Matematinis, gamtamokslinis ir technologinis ugdymas
Dalykas
Matematika
Klasė
3 klasė
Kalba
Lietuvių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
84
Pirmojo leidimo metai
2016
Leidimas
Pataisytas
ISBN
978-5-430-06589-8
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Alma littera“
Leidėjo adresas
Ulonų g.2, LT-08245 Vilnius
Leidėjo telefonas
8 5 263 8877
Leidėjo svetainė
www.almalittera.lt
Leidėjo el. paštas
post@almalittera.lt