Beste Freunde A2.1. VIII kl. III m. m.

arrow_back Grįžti atgal

Beste Freunde A2.1. VIII kl. III m. m.
Georgiakaki Manuela, Graf-Riemann Elisabeth, Schümann Anja, Seuthe Christiane

Vokiečių kalbos vadovėlio Beste Freunde A2.1 komplektas yra skirtas moksleiviams, pasiekusiems A1 kalbos mokėjimo lygį pagal Bendruosius Europos kalbų mokymosi, mokymo ir vertinimo metmenis. Jis yra orientuotas į A2 kalbos mokėjimo lygį, todėl yra tinkamas naudoti 8 klasėje, mokant vokiečių kalbos kaip antrosios užsienio kalbos.

Vadovėlio komplektas yra paremtas naujausiais neurodidaktikos tyrimų rezultatais (mokslinė konsultantė habil. dr. Marion Grein, Mainco Johano Gutenbergo universitetas, Vokietija).

Vadovėlio komplekto medžiaga tinkama ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas bei A2 lygio vokiečių kalbos komunikacines kompetencijas; medžiaga atitinka pagrindinio ugdymo bendrąsias programas, jo turinys ir tematika atitinka moksleivių amžių ir interesų sferą.

Kalbinės komunikacinės kompetencijos ugdomos nuosekliai, komunikacinės intencijos atitinka pagrindinio ugdymo bendrąsias programas.

Vadovėlį sudaro trys moduliai, kiekvieną modulį – 3 skyriai. Kiekvienas modulis yra skirtas vienam vadovėlio veikėjui. Modulio pabaigoje yra krašto pažinimo ir projektinės veiklos darbalapiai, kurie žadina mokinių vaizduotę, skatina domėtis, kurti, moko planuoti, logiškai mąstyti ir projektuoti.

Vadovėlyje yra nuosekliai vystomi mokinio gebėjimai: skaitymas, klausymas, rašymas ir kalbėjimas. Darbo metodika yra įvairi, pagrįsta komunikaciniu kalbos mokymosi stiliumi, skatinanti mokinių kūrybingumą, socialines kompetencijas, bendradarbiavimą, refleksiją.

Mokykloms, turinčioms nešiojamų kompiuterių ar planšečių klases, ypač naudingas skaitmeninis paketas, susidedantis iš interaktyvaus skaitmeninio vadovėlio ir pratybų. Tai leidžia kūrybingai ir šiuolaikiškai dirbti naudojant naująsias IT technologijas.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (vokiečių)
Klasė
8 klasė
Kalba
Vokiečių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
67
Pirmojo leidimo metai
2015
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9783193010520
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Hueber Verlag/ atstovas Lietuvoje UAB "Rotas"
Leidėjo adresas
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Leidėjo telefonas
+37052615100
Leidėjo svetainė
www.rotas.lt
Leidėjo el. paštas
info@rotas.lt
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
Recenzija_Beste Freunde A2.1.pdf