ZigZag 2. A1.2 lygis. I k. III kl.

arrow_back Grįžti atgal

ZigZag 2. A1.2 lygis. I k. III kl.
Vanthier Helene

Vadovėlis tinka 3 klasės mokiniams pirmai užsienio kalbai mokytis ir atitinka A1.2 kalbos mokėjimo lygį. Komplektą sudaro: vadovėlis su CD, pratybų sąsiuvinis, mokytojo knyga, USB raktas interaktyviai lentai ir CD paketas. Taip pat nemokamai iš interneto svetainės galima atsisiųsti paveikslėlių korteles (flashcards), užduočių korteles, interaktyvias užduotis ir portfolio. Vadovėlis suskirstytas į šešis skyrius. Kiekviename skyriuje yra po 3 pamokas, komiksą ir projektinį darbą. Didžiausias dėmesys skiriamas klausymui ir kalbėjimui. Vadovėlis parengtas šiuolaikinės didaktikos principais bei motyvacinėmis užduotimis. Daug vaikų kūrybiškumą skatinančių užduočių: dainelių, skaičiuočių, žaidimų. Dainelės ir skaičiuotės įrašytos prie vadovėlio esančiame CD. Tekstinė ir vaizdinė medžiaga kelia mokinių smalsumą, skatina norą pažinti ir mokytis.
Pratybų sąsiuvinis suderintas su vadovėlio medžiaga, gausiai iliustruotas spalvotomis iliustracijomis. Užduotys įdomios, skatinančios tobulėti, skirtos kalbos gebėjimas (klausymui, skaitymui, kalbėjimui ir rašymui) lavinti. Mokytojas gali individualizuoti ir diferencijuoti užduotis pagal besimokančių mokinių poreikius ir gebėjimus.
Mokytojo knygoje pateikiamos metodinės nuorodos, kaip pritaikyti vadovėlio medžiagą įvairių pasiekimo lygių mokiniams, aiškiai išdėstyti kiekvienos pamokos tikslai ir uždaviniai. Duodama patarimų, kaip organizuoti veiklas pamokoje. Pateikiami užduočių atsakymai, įrašų transkripcija, pratybų atsakymai.
Daugiau informacijos apie šį vadovėlį

 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (prancūzų)
Klasė
3 klasė
Kalba
Prancūzų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
72
Pirmojo leidimo metai
2011
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9782090383898
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
CLE International/A. Žandario įm. leidykla „Žara“
Leidėjo adresas
Akademijos g. 4, LT-08412 Vilnius
Leidėjo telefonas
8-5 272 9117
Leidėjo svetainė
www.zara.lt
Leidėjo el. paštas
info@zara.lt
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
Zigzag-2.pdf