Expert First. Third edition with 2015 exam specifications. B2 lygis. I k. XII kl. XI m. m.

arrow_back Grįžti atgal

Expert First. Third edition with 2015 exam specifications. B2 lygis. I k. XII kl. XI m. m.
Bell Jan, Gower Roger

PASKIRTIS:
Vadovėlis EXPERT FIRST skirtas anglų kalbos mokymui/si siekiant anglų kalbos mokėjimo lygio B2 (pagal Europos Tarybos kalbos mokėjimo lygius). Lietuvos bendrojo lavinimo mokyklose vadovėlis gali būti naudojamas mokant/is anglų kaip pirmosios užsienio kalbos 12 klasėje (11 mokymo/si metai). Tai puiki priemonė egzaminų parengčiai. Teminė plėtotė ir analitinis gramatikos mokymo/si metodas moko susisteminti žinias ir taikyti jas praktiškai. Lavina visus keturis įgūdžius integruojant http://www.rubenvalero.com/english/content/first-certificatejuos vieną su kitu bei nuosekliai aiškinant įvairias egzamino technikų strategijas. Vadovėlis itin tinka pasirengti anglų kalbos nacionaliniam brandos egzaminui ir kalbėjimo įskaitai bei įvairiems tarptautiniams akredituotiems B2 lygio anglų kalbos egzaminams, pvz., Cambridge First Certificate in English.

Atsižvelgiant į tai, kad naujuose nacionaliniame brandos bei Cambridge First Certificate in English egzaminuose “Language use” (kalbos vartojimas) yra tikrinams “Reading, Listening, Writing” (skaitymo, klausymo, rašymo) dalyje, vadovėlyje pateikiamos 2015 metų egzamino laikymo strategijų gairės.
SANDARA:
Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

  • Mokinio knyga – 12 praktinių skyrių ir teorinės medžiagos sąvadas. Praktiniai skyriai apima kalbinius gebėjimus bei gramatines ir leksines žinias. Testai padeda išbandyti tipines FCE egzaminų užduotis. Gramatikos sąvade pateikiamos taisyklės, pavyzdžiai, atkreipiamas dėmesys į būdingiausias mokinių klaidas. Rašymo medžiagos sąvade pateikiami įvairių tekstų tipų modeliai, rašytinio teksto vertinimo kriterijai bei mokinių atsakymų pavyzdžiai su komentarais.
  • Audio CD – mokinio knygos audio priedas, kuriame yra garso įrašai ir interaktyvios užduotys. Mokiniai savarankiškai mokosi funkcinio, bendrojo ir teminio žodyno atlieka pratimus skirtus žodyno, kuris atitinka egzamino reikalavimus, įtvirtinimui.
  • Nemokama prieiga prie internete esančių FCE egzaminų pavyzdžių. Vadovėlio savininkui suteikiamas asmeninis kodas, leidžiantis nemokamai internetu online atlikti šiuos FCE testo sandus – skaitymo, klausymo ir kalbos vartojimo.
  • Mokytojo knyga su testais. Metodinės rekomendacijos, paaiškinimai ir patarimai, kaip naudotis visais vadovėlio komponentais, kaip efektyviai derinti spausdintą ir skaitmeninę mokymo/si medžiagą. Testai įvertina mokinių pasiekimus ir pažangą, atliekant užduotis pagal egzaminui skirtą laiką.
  • Išskirtinis kurso priedas yra internetinė MyEnglishLab platforma. Mokytojas turi galimybę rinktis arba tradicinį mokymo medžiagos komplektą su spausdintą  pratybų knygą, arba interaktyvų variantą – su prisijungimu prie internetinės mokymo/si platformos. Mokiniams atlikus užduotis, platformoje yra matomi jų pasiekimų rezultatai, pažangos ataskaitos, garso ir vaizdo įrašai, tarimo lavinimo pratimai. Tokiu būdu mokiniai turi galimybę stebėti mokymosi pažangą, o mokytojas gali lengvai kontroliuoti mokinių darbą, matyti dažniausiai daromas klaidas, bendrauti su mokiniais už klasės ribų bei naudotis visais kitais internetinės mokymo/si platformos privalumais. 

             Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
12 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
211
Pirmojo leidimo metai
2014
Leidimas
Pataisytas
ISBN
9781447962007
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Pearson Central Europe atstovybė Baltijos regionui
Leidėjo adresas
Lačplesa iela 87/310 kab., Riga, LV-1011 Latvia
Leidėjo telefonas
+371 26514047
Leidėjo svetainė
www.pearson.lt
Leidėjo el. paštas
iveta.vitola@pearson.com