LIVE BEAT Level 1. A1-A2 lygis. I k. V kl. IV m. m.

arrow_back Grįžti atgal

LIVE BEAT Level 1. A1-A2 lygis. I k. V kl. IV m. m.
Ingrid Freebairn, Jonathan Bygrave, Judy Copage, Olivia Johnston, Sarah Curtis

PASKIRTIS:

Vadovėlis LIVE BEAT Level 1 orientuotas į A1-A2 kalbos mokėjimo lygį ir gali būti naudojamas vidurinio ugdymo pakopoje 5 klasėje (4 mokymo metai). Vadovėlis tinkamas ugdyti šio lygio Bendrojoje programoje numatytas užsienio (anglų) kalbos dalyko ir bendrąsias kompetencijas.

METODINIAI PRINCIPAI:

Live Beat – tai modernus keturių dalių kursas paaugliams, skatinantis jų mokymosi motyvaciją bei užtikrinantis aukštus mokymosi pasiekimus. Visi keturi kalbiniai įgūdžiai mokomi integruotai pagal Bendrąjį Europos standartą (Common European Framework). Itin šiuolaikiškas vadovėlio turinys, sudarytas iš interaktyvios, skaitmeninės ir tradicinės metodinės medžiagos, padeda plėtoti(s) užsienio kalbos kalbinę/komunikacinę, tarpkultūrinę, kognityvinę ir kt. kompetencijas. Tarpkultūrinis sąmoningumas ir pilietiškumas yra ugdomi rubrikose „Across cultures“ ir „Real-life issue“. Kritinis mąstymas bei kūrybiškumas skatinami atliekant užduotis–galvosūkius „Solve it“ bei grupines užduotis. Vadovėlio medžiaga apima visą Bendrojoje programoje numatytą turinį. Autentiški, jauni anglakalbiai kurso herojai ir situacijos atitinka 21-ojo amžiaus paauglių interesus. Vadovėlyje praktiškai ir efektyviai video pagalba pateikiami gramatikos, tarimo, klausymo pratimai; kruopščiai, struktūriškai lavinami rašymo, kalbėjimo įgūdžiai; reguliariai tikrinama pažanga, skatinamas sąmoningas mokymasis bei žinių įsivertinimas.

 Išskirtinis, daugiafunkcinis kurso priedas yra internetinė Live Beat MyEnglishLab platforma.

Mokytojas turi galimybę rinktis arba tradicinį mokymo medžiagos komplektą – spausdintą mokinio knygą ir pratybų knygą, arba interaktyvų variantą – spausdintą mokinio knygą su prisijungimo kodu prie internetinės Live Beat mokymo/si platformos. Internetinėje Live Beat MyEnglishLab platformoje interaktyviu pavidalu yra pateikiami visi pratimai bei užduotys, kaip ir spausdintoje pratybų knygoje. Mokiniams padarius užduotis, atliekamas automatinis klaidų tikrinimas bei taisymas. Platformoje yra matomi jų pasiekimų rezultatai, pažangos ataskaitos, garso ir vaizdo įrašai, tarimo lavinimo pratimai, su galimybe įsirašyti savo balsą ir viską perklausyti. Tokiu būdu, ne tik mokiniai turi galimybę stebėti mokymosi pažangą, bet ir mokytojas gali lengvai kontroliuoti mokinių darbą, pasiekimus, matyti dažniausiai daromas klaidas, bendrauti su mokiniais už klasės ribų bei naudotis visais kitais internetinės mokymo/si platformos privalumais.

SANDARA:

Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

§         Mokinio knyga: 10 skyrių, kiekvienas iš kurių suskirstytas į žodyno, skaitymo, gramatikos, klausymo, rašymo poskyrius; kalbos kartojimo (Language Revision), įgūdžių kartojimo bei patikros (Skills Revision) pamokos; vadovėlio gale yra papildomi praktiniai ir tarimo pratimai, naujų žodžių žodynas, netaisyklingų veiksmažodžių lentelė.

§         Pratybų knyga su MP3 CD – vadovėlio priedas, papildomi pratimai, pavyzdžiai, klausymo užduotys.

§         MyEnglishLab interaktyvi, internetinė mokymo/si platforma: 10 skyrių; „Five Days“ drama video; pažangos testai; leksikos nuorodos; gramatikos ir skyrybos patarimai; naujo žodyno bankas; netaisyklingų veiksmažodžių lentelė; fonetinių simbolių lentelė; gramatikos nuorodos; audio medžiaga; pažangumo ataskaitos, tarimo pratimai.

§         Mokytojo knyga su internetiniu papildomos medžiagos banku – metodinės rekomendacijos, papildoma metodinė medžiaga, testai (diagnostinis testas, kiekvienos pamokos testai, įgūdžių testai, pažangos testai, kurso pabaigos testas), testų audio takeliai, paaiškinimai ir patarimai, kaip planuoti bei vesti pamokas.

§         Interaktyvios lentos programa (Teacher‘s eText) – vadovėlio skaitmeninė medžiaga.

§         Pamokų Audio CD – visų klausymo užduočių įrašai.

LIVE BEAT Level 1 yra pirmoji dalis iš keturių vadovėlių serijos.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
5 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
120
Pirmojo leidimo metai
2015
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9781447952688
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Pearson Central Europe atstovybė Baltijos regionui
Leidėjo adresas
Lačplesa iela 87/310 kab., Riga, LV-1011 Latvia
Leidėjo telefonas
+371 26514047
Leidėjo svetainė
www.pearson.lt
Leidėjo el. paštas
iveta.vitola@pearson.com
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
Live Beat Level 1_pasirinkto vertintojo recenzija.pdf