Golden Key. Anglų kalba. A1 lygis. 2-oji kn. IV kl. III m. m. (ankstyvasis ugdymas) (serija „Šok“)

arrow_back Grįžti atgal

Golden Key. Anglų kalba. A1 lygis. 2-oji kn. IV kl. III m. m. (ankstyvasis ugdymas) (serija „Šok“)
Stoškienė Rita ir kt.

„Golden Key 4" komplektas skiriamas ketvirtai klasei. Trečiųjų anglų kalbos mokymosi metų pabaigoje mokiniai pasiekia A1 lygį skaitymo, pokalbio, monologo ir rašymo srityse, kaip nurodoma Ankstyvojo užsienio kalbų mokymo bendrojoje programoje.

Vadovėlio medžiaga atvartuose išdėstyta pagal vieningą sistemą: mokiniai supažindinami su naujais žodžiais, klausomas ir skaitomas tekstas, atliekamos įvairios kalbinės užduotys, mokomasi pritaikyti išmoktą medžiagą gyvenimiškose situacijose.

Per metus išmokstama apie 360 naujų žodžių. Mokoma, kaip parašyti elektroninę žinutę, raštelį, atviruką. Remdamiesi žiniomis, įgytomis rašant rašinius per lietuvių kalbos pamokas, ir laikydamiesi rašinėlio struktūros taisyklių, mokiniai mokosi rašyti trumpus aprašymus. Siekiant padėti kiekvienam mokiniui įgyti rašymo kompetenciją ir išvengti mokymosi nesėkmių, siūlomos diferencijuotos ir individualizuotos užduotys.

Vadovėlio integracija su "Europos Kalbų aplanku" (EKA) padeda sekti ir analizuoti mokymo(si) procesą, mokyti mokytis ir turtinti tarpkultūrinę patirtį. Mokytojo padedamas ir skatinamas mokinys aplanke kaupia savo atliktus darbus (piešinius, trumpus aprašymus), liudijančius pasiektą pažangą.

Ketvirtaisiais mokymo metais galima mokytis iš „Golden Key" tęsinio „Key to English 5".

Vadovėlio komplektą sudaro: vadovėlis (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis sąsiuvinis), mokytojo knyga, kompaktinė plokštelė, testai. Žodyno korteles, papildomą mokomąją medžiagą mokiniui galima rasti www.sviesa.lt.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
4 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Pirmojo leidimo metai
2009
Leidimas
Naujas (pirmasis)
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Šviesa“
Leidėjo adresas
Vytauto pr. 29, LT-44352 Kaunas
Leidėjo telefonas
8 37 409 126
Leidėjo svetainė
www.sviesa.lt
Leidėjo el. paštas
info@sviesa.lt