Prima A 1. Deutsch fur Jugendliche. Band 2. VII kl. II m. m.

arrow_back Grįžti atgal

Prima A 1. Deutsch fur Jugendliche. Band 2. VII kl. II m. m.
Jin Friederike, Rohrmann Lutz. Lietuviškąjį leidimą parengė Villuveit Povilas, Katinienė Violeta

Prima 2 – vokiečių kalbos vadovėlis, skiriamas mokiniams, besimokantiems vokiečių kalbos kaip antrosios užsienio kalbos. Pirmasis ir antrasis vadovėlio komplektas atitinka „Bendrųjų Europos kalbų metmenų“ A1 lygį.

Vadovėlį sudaro septyni skyriai, „Trumpoji pertrauka“ (Kleine Pause), „Ilgoji pertrauka“ (Große Pause) ir trumpas vokiečių-lietuvių kalbų žodynėlis.

Pirmame kiekvieno skyriaus puslapyje pristatoma nauja tema ir nurodomi konkretūs mokymosi tikslai. Tolesniuose puslapiuose pateikiama tekstų, dialogų ir užduočių svarbiausiems kalbiniams gebėjimams – klausymui, kalbėjimui, skaitymui ir rašymui – ugdyti. Kalbinius gebėjimus padeda tobulinti ir kompaktinėje plokštelėje, parengtoje prie vadovėlio, įrašyti dialogai, klausymo bei tarimo pratimai. Be to, remdamiesi Europos kalbų aplanko tikslais, mokiniai rašo trumpus tekstus apie save ir įsivertina pasiekimus.

Tekste „Kraštas ir žmonės“ (Land und Leute) žaliai pažymėta aktuali informacija apie vokiškai kalbančias šalis, kurią siūloma lyginti su atitinkamomis Lietuvos realijomis. Oranžine spalva išskirta informacija tekste „Pamąstyk“ (Denk nach) leidžia geriau suvokti gramatinius reiškinius. Paskutiniame skyriaus puslapyje „Tu jau moki“ (Das kannst du) apibendrinama išeita medžiaga.

Išeitai medžiagai įtvirtinti skiriama „Trumpoji pertrauka“ (Kleine Pause) ir „Ilgoji pertrauka“ (Große Pause), paįvairinta nuotaikingais žaidimais.

Vadovėlio pabaigoje pateikiamas trumpas vokiečių-lietuvių kalbų žodynėlis su skyriaus ir puslapio, kuriame žodis vartojamas pirmą kartą, nuoroda.

Pratybų sąsiuvinyje ir prie jo parengtoje kompaktinėje plokštelėje gausu užduočių, papildančių vadovėlio skyrius. Vienodi vadovėlio ir pratybų sąsiuvinio pratimų numeriai padeda lengvai rasti reikiamą užduotį.

Komplektą sudaro: vadovėlis, pratybų sąsiuvinis (+ CD), kompaktinė plokštelė (vadovėlio klausymo užduotys), mokytojo knyga.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (vokiečių)
Klasė
7 klasė
Kalba
Vokiečių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Pirmojo leidimo metai
2008
Leidimas
Naujas (pirmasis)
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Šviesa“
Leidėjo adresas
Vytauto pr. 29, LT-44352 Kaunas
Leidėjo telefonas
8 37 409 126
Leidėjo svetainė
www.sviesa.lt
Leidėjo el. paštas
info@sviesa.lt