New Success Intermediate. B1-B2 lygis. I k. IX-X kl. VIII-IX m. m.

arrow_back Grįžti atgal

New Success Intermediate. B1-B2 lygis. I k. IX-X kl. VIII-IX m. m.
Hastings Bob, McKinlay Stuart

PASKIRTIS:

Vadovėlis NEW SUCCESS Intermediate orientuotas į B1- B2 kalbos mokėjimo lygį ir gali būti naudojamas vidurinio ugdymo pakopoje 9 – 10 klasėse (8–9-ieji m.m.). Vadovėlis tinkamas ugdyti šio lygio Bendrojoje programoje numatytas užsienio (anglų) kalbos dalyko ir bendrąsias kompetencijas.

METODINIAI PRINCIPAI:

New Success yra modernus kursas, kurio kalbinė medžiaga, dizainas ir metodika atitinka šiuolaikinių paauglių poreikius, temas bei interesus. Šio vadovėlio pagrindinis tikslas yra ugdyti besimokančiųjų lingvistinę, strateginę bei mokymosi mokytis kompetencijas ir užtikrinti jų sėkmę edukacijos srityje. Kurso autoriai, atsižvelgdami į tai, kad šio amžiaus tarpsnio mokinių pažintiniai poreikiai yra itin aukšti, sukūrė stiprų švietėjišką mokymo/si kontekstą. Vadovėlyje yra daug informacijos apie pasaulio šalis, geografiją, istoriją, literatūrą, kultūrą ir kt. Tokiu būdu yra ugdomos pasaulio pažinimo, socialinės, pilietiškumo ir tarpkultūrinės kompetencijos bei formuojamos besimokančiųjų vertybinės nuostatos.

Skaitymo, klausymo tekstai, žodyno plėtojimo ir gramatikos įtvirtinimo pratimai, pateikia šiuolaikinės kalbos vartojimo pavyzdžius bei sudaro sąlygas analizuoti ir įsisavinti šiandien vartojamą natūralią kalbą. Visos užduočių grupės susietos tarpusavyje ir nuosekliai papildo viena kitą. Kursas turi itin galingą, naujosiomis technologijomis paremtą metodiką. Interaktyvūs skaitmeniniai vadovėlio priedai Active Teach, Active Book, DVD-Rom, Test Master Multi- Rom suteikia galimybę mokytojams ir mokiniams naudotis 21-ojo amžiaus mokymo/si proceso privalumais bei skatina jų motyvaciją.

SANDARA:

Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

§ Mokinio knyga:

- 12 skyrių, kiekvienas iš kurių suskirstytas į gramatikos ir klausymo, skaitymo bei žodyno, klausymo ir kalbėjimo, žodyno, rašymo poskyrius. Visi skyriai yra savitos struktūros ir poskyrių trukmė priklauso nuo tematinio poreikio. Po kas antro skyriaus seka dviejų puslapių trukmės „Exam – revision“ (egzamino kartojimo) poskyriai, kurie dar kartą atkreipia dėmesį į įsisavintą medžiagą.

- vadovėlio priedo: papildomos užduotis mokiniams, 3 pamokos apie įvairius Britų kultūros aspektus „Culture Shocks“, naujos leksikos bankas su transkripcija, rašymo bankas su rašymo užduočių modeliais.

§ Pratybų knyga su Audio CD – vadovėlio priedas, papildomi pratimai, pavyzdžiai, klausymo užduotys.

§ Mokytojo knyga su papildomos medžiagos DVD Rom – metodinės rekomendacijos, videomedžiaga, papildoma medžiaga, testai, paaiškinimai ir patarimai, kaip planuoti bei vesti pamokas.

§ Interaktyvios lentos programa (Active Teach) – vadovėlio skaitmeninė medžiaga.

§ Pamokų Audio CD – visų klausymo užduočių įrašai.

§ Testavimo Multi – ROM tai vertinimo bei testų sistema, kuri leidžia kruopščiai stebėti bei vertinti mokymo/si pažangą. Sistemą sudaro: prezentacijos, projektiniai darbai, rašto darbai, leksikos ir kalbinių įgūdžių testai, gramatikos bei žodyno testai, žinių lygio nustatymo testas.

NEW SUCCESS Intermediate yra ketvirtoji dalis iš šešių vadovėlių serijos.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
9 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
144
Pirmojo leidimo metai
2012
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9781408297100
Būsena
Kita
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Pearson Central Europe atstovybė Baltijos regionui
Leidėjo adresas
Lačplesa iela 87/310 kab., Riga, LV-1011 Latvia
Leidėjo telefonas
+371 26514047
Leidėjo svetainė
www.pearson.lt
Leidėjo el. paštas
iveta.vitola@pearson.com
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
New Success Intermediate.pdf