Laikas 7. Istorijos vadovėlis. 2 d. VII kl.

arrow_back Grįžti atgal

Laikas 7. Istorijos vadovėlis. 2 d. VII kl.
Kapleris Ignas, Meištas Antanas, Mickevičius Karolis, Šalna Rytas, Šotlandaitė-Juzefovičienė Ingrida, Tamkutonytė-Mikailienė Živilė

Vadovėlio Laikas 7 II dalis skiriama antikinių civilizacijų – senovės Graikijos ir Romos – istorijai. Vadovėlį sudaro 4 skyriai „Graikų pasaulis“, „Senovės Graikijos klestėjimas“, „Nuo miesto iki imperijos“, „Romos imperijos klestėjimas ir žlugimas“. Viso yra 29 atvartų principu pateikiamų temos. Vadovėlis atnaujintas ir pataisytas pagal galiojančias mokymo istorijos mokymo programas ir mokytojų dešimtmetį dirbusių su pirmuoju Laikas 7 leidimu gerąją patirtį. Lyginant su pirmuoju leidimu, svarbiausių pokyčių įvyko turinyje. Buvo atsisakyta keleto nepasiteisinusių temų arba nuosekliau perdėliotas ir apjungtas jų turinys. Gerokai patobulintas vadovėlio metodinis aparatas. Taip pat pateikta naujų iliustracijų, rašytinių šaltinių, schemų, naujų užduočių bloke Ar išmokai? bei žemėlapių. Vadovėlį papildo atnaujintas užduočių sąsiuvinis Laikas 7 II dalis. Darbui su vadovėliu viešai prieigai leidyklos svetainėje www.briedis.eu yra pateikiami teminiai planai mokytojams. Laikas 7 yra VII–XII klasės istorijos vadovėlių serijos LAIKAS dalis.

Daugiau informacijos apie šį vadovėlį




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Visuomeninis ugdymas
Dalykas
Istorija
Klasė
7 klasė
Kalba
Lietuvių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
96
Pirmojo leidimo metai
2013
Leidimas
Pataisytas
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
K. Mickevičiaus leidykla „Briedis“
Leidėjo adresas
Parodų g. 4, LT-04133 Vilnius
Leidėjo telefonas
8 5 270 6479,
Leidėjo svetainė
www.briedis.lt
Leidėjo el. paštas
info@briedis.lt