Vidaus saugumo diena

Grįžti

Vidaus saugumo diena
event 2019-10-14 domain Žinauviska.lt label_outline Aktualijos

Vidaus saugumo diena

Norėtum iš arčiau pamatyti kupiną įtampos ir iššūkių pareigūnų kasdienybę? Visada rūpėjo patyrinėti vidaus sistemos pareigūnų naudojamas specialiąsias priemones ir techniką? 2019 m. spalio 19 d., šeštadienį, 12 val. Katedros aikštėje vyks Vidaus saugumo diena.

Vidaus saugumo dienos dalyvių lauks ne viena pramoga: galėsi pasimatuoti pareigūnų uniformas ir akimirkai tapęs tikru pareigūnu įsiamžinti interaktyvioje palapinėje, kriminalinės policijos pareigūnai rodys, kaip imti pirštų atspaudus, o pasieniečiai pademonstruos radiacijos kontrolės įrangą ir pamokys, kaip atpažinti dokumentų klastotes.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM pareigūnai teiks informaciją, kaip pasiruošti ekstremalioms situacijoms, pristatys 72 valandų „išgyvenimo kuprinę“, demonstruos, kaip tinkamai ir saugiai sujungti elektros instaliacijos laidus, gesinti aliejų, rodys gesintuvų tipus, teiks informaciją apie gaisro signalizacijos rūšis. 

Renginio metu vidaus reikalų sistemos tarnybų pareigūnai pristatys savo profesiją, pademonstruos ekipuotę ir ginkluotę, transporto priemones, tarnyboje reikalingas specialiąsias priemones bei kitą įrangą.

Daugiau informacijos apie renginį rasi čia.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, LR vidaus reikalų ministerija.


Renginių kalendorius