Ugdymo turinio informacinė sistema pildoma skaitmeniniais ištekliais

Grįžti

Ugdymo turinio informacinė sistema pildoma skaitmeniniais ištekliais
event 2020-08-07 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Ugdymo turinio informacinė sistema pildoma skaitmeniniais ištekliais

Ugdymo turinio informacinės sistemos skiltis „Mokymo priemonės“ pildoma skaitmeniniais ištekliais, kurie yra sukurti vykdant projektus ar sukaupti 2020 metų nuotolinio ugdymo laikotarpiu (2020 m. kovas-birželis).

Skilties „Mokymo priemonės“ detaliojoje paieškoje įvedę raktinio žodžio junginį „nuotolinis2020“ rasite daugiau nei 250 naujai įkeltų skaitmeninių išteklių. Pastarąjį raktinio žodžio junginį turinčios priemonės – tai skaitmeniniai ištekliai, sukaupti 2020 metų nuotolinio mokymosi laikotarpiu.

Nuotolinio ugdymo laikotarpiu Nacionalinės švietimo agentūros specialiosios pedagogikos skyriaus specialistai buvo sudarę skaitmeninių mokymo priemonių, skirtų dirbti nuotoliniu būdu su specialiųjų ugdymosi poreikių turinčiais mokiniais, sąrašą. Skilties „Mokymo priemonės“ detaliojoje paieškoje įvedę raktinio žodžio junginį „specialieji ugdymosi poreikiai“ rasite daugiau nei 30 naujai įkeltų skaitmeninių išteklių, rekomenduojamų dirbant su specialiųjų ugdymosi poreikių turinčiais mokiniais.

Detalioje paieškoje įvedus raktinių žodžių junginį „lenkų kalba“ ar „rusų kalba“ rasite įvairių skaitmeninių išteklių, skirtų Lietuvos tautinių mažumų mokykloms lenkų ir rusų mokomosiomis kalbomis. Tarp pateikiamų skaitmeninių priemonių su pastaruoju raktiniu žodžiu matomos ir tos priemonės, kurios buvo pasiūlytos 2020 metų nuotolinio ugdymo laikotarpiu.

Ugdymo turinio informacinės sistemos („Ugdymo sodas“) skaitmeninių išteklių duomenų bazė šiuo metu yra tvarkoma, todėl kviečiame ja naudotis, o radus netikslumų – apie tai pranešti.

 

Nacionalinės švietimo agentūros Mokymo priemonių skyrius

Kilus klausimų dėl skaitmeninių mokymo priemonių veikimo kreiptis el. paštu smp.pagalba@nsa.smm.lt


Renginių kalendorius