Traukiniu į pamoką!

Grįžti

Traukiniu į pamoką!
event 2019-09-24 domain Renkuosi mokyti label_outline Aktualijos

Traukiniu į pamoką!

Artėjant tarptautinei mokytojų dienai, grįžta edukacinė iniciatyva „Traukiniu į pamoką!“. Į interaktyvias pamokas traukiniuose kviečia „Renkuosi mokyti!“ ir „Lietuvos geležinkeliai”. Šįkart keliaudami tyrinėsime lietuvių kalbos, IT, istorijos, gamtos ir architektūros ypatumus – kiekvieno, pasirinkusio norimą maršrutą, laukia daug įdomių atradimų. Visais maršrutų ir pamokų planais pasidalinsime čia ir www.renkuosimokyti.lt, kad galėtumėte pasisemti idėjų savo pamokoms ar šeimos išvykoms. Traukinio bilietą visuomet patogiai galite įsigyti www.traukiniobilietas.lt
Ypatinga kelionė šiemet laukia mokytojų, kuriems „Renkuosi mokyti!“ dovanoja patyriminę išvyką apie bendruomenės ryšių kūrimą.

SPALIO 3 d.

7.34 val. Kaunas-Vilnius: Senovės ženklų kalba
Integruota lietuvių k., IT ir fizinio aktyvumo pamoka su Kauno Jurgio Dobkevičiaus ir Simono Daukanto progimnazijų mokiniais kvies Vilniuje ieškoti, fiksuoti ir savaip atkurti istorinius mūsų valstybės ženklus.
„Renkuosi mokyti!“ mokytojos Rimantė Grumadaitė ir Deimantė Gabinaitienė

6.43 val. Pavenčiai-Klaipėda: Pas ruonius
Dar viena integruota pamoka, apjungianti biologiją, matematiką ir lietuvių k., Šiaulių r. Kuršėnų Stasio Anglickio progimnazijos moksleiviams keliaujant į Lietuvos jūrų muziejų.
„Renkuosi mokyti!“ mokytojas Nerijus Medeišis

8.27 val. Vilnius-Kaunas: Kaunas Lietuvos istorijoje
Geriau vieną kartą gyvai pamatyti nei kelis kartus skaityti vadovėlį, ypač, jei kalbame apie Kauną! Į tokią kelionę ir ruošiasi VGTU inžinerijos licėjaus septintokai.
„Renkuosi mokyti!“ mokytojas Dalius Miknevičius

11.45 val. Vilnius-Pavilnys: Sena-nauja architektūra. Rudenio spalvos
Rudeninis pasivaikščiojimas su Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos mokiniais po Pavilnį, ieškant praeities ir dabarties ženklų architektūroje.
„Renkuosi mokyti!“ mokytoja Eglė Matulaitytė

12.50 val. Kaunas-Kazlų Rūda: Miškas žmogaus gyvenime ir literatūroje
Lietuvio ir miško ryšys ypatingas – jį integruotoje biologijos ir lietuvių k. pamokoje tyrinės Kauno Jurgio Dobkevičiaus progimnazijos mokiniai. O kur geriausiai mokytis apie mišką? Žinoma, jame vaikštinėjant.
„Renkuosi mokyti!“ mokytojas Gediminas Čapkauskas

SPALIO 5 d.

7:40 val. Vilnius – Švenčionėliai: Bendruomeniškumas: kaip jį kurti?
„Renkuosi mokyti!“ dovana visiems mokytojams – išvyka į Švenčionėliuose įsikūrusią kūrybinę „Miško uosto“ bendruomenę. Bendruomenė, palaikymas, bendraminčių ratas – tai mūsų programos stiprybė ir išskirtinumas. Palaikanti bendruomenė svarbi kiekvienam, o ypač mokytojui. Kviečiame drauge pajusti šią bendrystę ir pasisemti idėjų, kaip ją kurti.
Idėjomis dalinasi „Renkuosi mokyti!“, o į Švenčionėlius veža „Lietuvos geležinkeliai“, Jums tereikia užsiregistruoti ir pasiimti pietų užkandžių bendram stalui. Vietų skaičius ribotas, laukiame 20 mokytojų. Registruokitės čia: https://forms.gle/7gQHXm1VezFnYqxA9


Renginių kalendorius