Rytoj rinksis darbo grupė mokytojų etatiniam darbo apmokėjimui tobulinti

Grįžti

Rytoj rinksis darbo grupė mokytojų etatiniam darbo apmokėjimui tobulinti
event 2020-01-15 domain Švietimo, mokslo ir sporto ministerija label_outline Aktualijos

Rytoj rinksis darbo grupė mokytojų etatiniam darbo apmokėjimui tobulinti

Sausio 16 d. 14.30 val. į Švietimo, mokslo ir sporto ministeriją rinksis darbo grupė, kuriai pavesta tobulinti etatinį mokytojų darbo apmokėjimo modelį.

„Per šią savaitę gavome darbo grupės narių siūlymus, kaip būtų galima pakoreguoti mokytojų darbo krūvio sandarą. Tad per šį susitikimą, remdamiesi gautais siūlymais, svarstysime darbo krūvį reglamentuojančius teisės aktus. Džiaugiuosi, kad darbo grupė dirba konstruktyviai ir atsakingai, neįstrigdama ties smulkmenomis, susitelkdama vienam bendram tikslui“, – sako darbo grupės vadovė viceministrė Jolanta Urbanovič.

Darbo grupė švietimo, mokslo ir sporto ministro Algirdo Monkevičiaus įsakymu buvo sudaryta lapkričio mėn. Ši darbo grupė peržiūri ir atnaujina etatinio modelio metodiką, kad jis taptų aiškesnis ir paprastesnis, labiau atlieptų mokyklų, mokytojų ir vadovų poreikius, mažintų perteklinį popierizmą. Į darbo grupę įeina visų švietimo darbuotojų profesinių sąjungų, mokyklų vadovų asociacijų atstovai, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos darbuotojai ir kt.

Darbo grupės posėdžiai transliuojami per Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos „Facebook“ paskyrą. Įrašus galima pasižiūrėti bet kuriuo metu.


Renginių kalendorius