Privačių užsienio mokyklų ir kalbų stovyklų paroda Vilniuje

Grįžti

Privačių užsienio mokyklų ir kalbų stovyklų paroda Vilniuje
event 2019-11-25 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Privačių užsienio mokyklų ir kalbų stovyklų paroda Vilniuje

Gruodžio 1 d. Vilniuje (Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre) moksleivių ir jų tėvelių laukia pažintis su žinomomis visame pasaulyje privačiomis mokyklomis, tarptautiniais koledžais ir kalbų stovyklomis.

Nuo 11:00 iki 16:00 val. mokyklų direktoriai ir atstovai (apie 40 švietimo įstaigų) iš Didžiosios Britanijos, JAV, Austrijos, Vokietijos, Šveicarijos, Ispanijos ir kitų šalių papasakos apie stojimo į geriausių pasaulio universitetų kelią per vidurinio išsilavinimo A-Level ir IB (Interantional Baccalaureate) programas.

Tarp parodos dalyvių žinomos mokyklos: Shrewsbury School, Concord College, Ruthin School, Queen Ethelburga's Collegiate, American International School-Salzburg ir kitos.

Parodoje, taip pat sužinosite apie pasiruošimą apie būsimas studijas, įskaitant vienerių metų programas tarptautiniuose centruose arba vasaros paruošiamąsias programas.

Vasaros programos siūlo Etherton Education, Academic Summer, Concord College, Taunton School International, Brillantmont International School ir kiti dalyviai.

Greta tradicinių vasaros programų, moksleiviai ir jų tėveliai galės susipažinti  su specialiomis programomis: anglų kalba akademiniams tikslams, STEM (mokslas, technologijos, inžinerija, matematika), pasiruošimas IELTS, Prie-A-Level, IB, teniso ir golfo akademiniai sporto centrai, ir dešimtys įvairių programų.

Baltic Council for International Education siūlo Jums 2020 metų naują kalbų stovyklų programą 7-17 metų moksleiviams, išvykas į Angliją, JAV, Portugaliją, Kiprą ir Maltą.

Baltic Council egzaminų centras Rygoje pristatys tarptautinius IELTS ir Cambridge English testus.

Pirmą kartą Baltijos šalyse unikalus projektas - internetiniai kursai moksleiviams, būsimų studijų ir karjeros pasirinkimas, kurį parengė viena žinomiausių mokyklų Eton College.

Paroda Vilniuje – gruodžio 1 d. nuo 11:00 iki 16:00.

Parodos vieta: Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20 Vilniuje.

Papildoma informacija apie parodą, dalyvių sąrašas, straipsniai mūsų tinklapyje www.balticcouncil.lt

Organizatorių informacija


Renginių kalendorius