Pažintinis renginys „Skaitmeniniai ištekliai: dalijimasis ir bendradarbiavimas“

Grįžti

Pažintinis renginys „Skaitmeniniai ištekliai: dalijimasis ir bendradarbiavimas“
event 2021-05-12 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Pažintinis renginys „Skaitmeniniai ištekliai: dalijimasis ir bendradarbiavimas“

Nacionalinė švietimo agentūra, vykdydama projektą „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001), kviečia asmenis, atsakingus už IKT veiklą mokykloje ar besidominčius ir padedančius diegti technologijas, dalyvauti pažintiniuose renginiuose, kuriuose  bus pristatytos skaitmeninės kompetencijos tobulinimo galimybės.

Gegužės 17 d. 14 val. kviečiame dalyvauti informaciniame renginyje „Skaitmeniniai ištekliai: dalijimasis ir bendradarbiavimas“ ir išsamiau susipažinti su šia tema, atrasti sau tinkamus metodus.

Vienas iš svarbiausių mokytojų mokymosi tikslų yra gebėjimas bendradarbiauti ir dalytis patirtimi, ypač – dalytis ištekliais siekiant pagerinti savo mokymo ir mokymosi procesą. Šį metodą ekspertai yra įvertinę kaip vieną efektyviausių profesinio tobulėjimo būdų.

Bendradarbiavimo metodas svarbus ir apskritai visuomenėje – pastaruoju metu, kai tenka dirbti, mokytis nuotoliniu būdu, tuo įsitikinome visi. Renginyje siekiama supažindinti su bendradarbiavimo metodo ypatumais, skaitmeninėmis bendravimo ir bendradarbiavimo technologijomis. Taip pat aptariamas mokymo ir mokymosi metodas, grįstas darbu grupėmis, pristatomos skaitmeninių išteklių dalijimosi galimybės.

Norinčius dalyvauti renginyje kviečiame registruotis čia. Kiekvienam prisiregistravusiam dalyviui asmeniškai bus atsiųsta renginio programa ir prisijungimo nuoroda. Dalyvių skaičius ribotas.

Nuotoliniai renginiai vyks „Zoom“ platformoje. Pažintinio renginio trukmė – 4 akad. valandos. 

 

Laura Stankevičienė

Projekto „Mokyklų darbuotojų, koordinuojančių informacinių ir komunikacinių technologijų veiklą, kompetencijos tobulinimas“ (projekto kodas 09.2.1-ESFA-V-726-02-0001) metodininkė

El. p. laura.stankeviciene@nsa.smm.lt, tel. 8 659 01419


Renginių kalendorius