Naujajame renginyje „Pedagogų KALEIDOSKOPAS“ – socialinių ir emocinių gebėjimų ugdymo ypatumai

Grįžti

Naujajame renginyje „Pedagogų KALEIDOSKOPAS“ – socialinių ir emocinių gebėjimų ugdymo ypatumai
event 2019-09-13 domain Lietuvos vaikų ir jaunimo centras label_outline Aktualijos

Naujajame renginyje „Pedagogų KALEIDOSKOPAS“ – socialinių ir emocinių gebėjimų ugdymo ypatumai

Spalio 3 d., ketvirtadienį, Lietuvos vaikų ir jaunimo centre vyks naujas mokytojams ir darželių auklėtojams skirtas renginys „Pedagogų KALEIDOSKOPAS“, organizuojamas, siekiant praplėsti jau turimas žinias ir sustiprinti įgūdžius, susijusius su emocinių ir socialinių gebėjimų ugdymu.
 
Šių metų „Pedagogų KALEIDOSKOPO“ užsiėmimai – seminarai ir praktikumai – vyks 6 teminiuose kampeliuose: tobulinimosi; kūrybos; savęs pažinimo; įvaizdžio formavimo; emocijų ir sveikatingumo.
 
Iš 18 renginių „Pedagogų KALEIDOSKOPO“ dalyviai galės dalyvauti pasirinktuose trijuose.

  • Tobulinimosi kampelyje daugiausiai dėmesio bus skiriama profesiniams gebėjimams ir asmeninei kompetencijai – pedagogo lyderystei, pozityvaus bendravimo ir bendradarbiavimo ypatumams, interaktyvaus mokymo ir saviraiškos galimybėms feisbuke ir asmeniniame tinklaraštyje.
  • Kūrybos kampelyje lavinsime vaizduotę gilindamiesi į keramikos ir mozaikos kūrimą.
  • Savęs pažinimo kampelyje ieškosime ryšio tarp savigarbos, savivertės ir savikritiškumo, išsivadavimo nuo priklausomybių būdo.
  • Įvaizdžio kampelyje lavinsime charizmą, viešojo kalbėjimo įgūdžius, aprangos ir stiliaus pojūtį.
  • Emocijų kampelyje aiškinsimės, kaip „neperdegti“ darbe, suvaldyti emocijas ir impulsyvumą.
  • Sveikatingumo kampelyje mokysimės ypatingų kvėpavimo pratimų, patirsite nugaros savimasažo naudą, fizinį būvį pagerinsite judėdami šokio ritmu.

Užsiėmimus ves:

šokių trenerė, TV projekto „Šok su žvaigžde“ dalyvė Ainė Juzėnaitė, neurolingvistinio programavimo bei koučingo specialistas Algirdas Viltrakis, keramikė Dalia Gentvainytė, psichoterapeutė, vaikų ir paauglių psichiatrė Dalia Elena Mickevičiūtė, anglų kalbos mokytoja Ieva Gydrienė, pedagogė Jurga Vidugirienė, dizainerė Liuda Bulotienė, psichologė, rašytoja Laima Petronienė, psichologė Loreta Juravičienė, dizainerė Rasa Zdanovičienė, psichologė, psichoterapeutė Rita Zykienė, pedagogė Rūta Vaitiekutė, masažuotoja Sigita Sirutienė, neformaliojo švietimo mokytoja Virginija Stakionienė.

Daugiau informacijos ir registracijahttps://lvjc.lt/tikrimokymai/padagogu-kaleidoskopas-2019-10-03/

„Pedagogų KALEIDOSKOPO“ programa


Renginių kalendorius