Mokytojai jau gali registruotis į rudens nuotolinius kursus apie projektinį mokymąsi

Grįžti

Mokytojai jau gali registruotis į rudens nuotolinius kursus apie projektinį mokymąsi
event 2020-06-29 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

Mokytojai jau gali registruotis į rudens nuotolinius kursus apie projektinį mokymąsi

„School Education Gateway Teacher Academy“ mokymų kursas „Projektinis mokymasis tobulinant pagrindines kompetencijas“ (angl. The Project-Based Learning to Enhance Key Competences) padės praktiškai  taikyti projektinio mokymosi metodą savo klasėje. Taip bus ugdomos pagrindinės mokymosi visą gyvenimą kompetencijos: verslumas, skaitmeninė kompetencija, pilietiškumas ir kt. Šie kursai nemokami, juose gali dalyvauti mokytojai bei kiti su mokykliniu ugdymu susiję suinteresuotieji asmenys.

Pamokos, per kurias taikant patyriminius projektus nedidelėse moderuojamose grupelėse sprendžiamos tikro gyvenimo problemos, ne tik skatina mokymąsi visą gyvenimą, bet ir atveria įdomių karjeros galimybių. Jeigu mokymosi procese svarbiausi tampa mokiniai, tai paskatina pasyviuosius aktyviai į jį įsitraukti. Projektinis mokymasis siūlo būtent tai. Naujuosiuose „School Education Gateway“ masiniuose atviruosiuose internetiniuose kursuose (MOOC) pristatomi projektinio mokymosi pagrindai, be to, šie kursai padės jums pritaikyti minėtą pedagoginį metodą kasdienėje praktikoje. Registruokitės ir dalyvaukite kursuose, jeigu ieškote praktinių pavyzdžių, idėjų ir strategijų.

Kurso metu dalyviai dirbs su savo projektinio mokymo(si) scenarijumi, kurį įgyvendins savo klasėje – taip praktiškai išbandysite įkvepiantį metodą.

Mokymai prasideda 2020 metų rugsėjo 28 dieną. Juos sudaro 4 moduliai. Mokymai vyks anglų kalba.

Kviečiame registruotis!


Renginių kalendorius