Mokyklų darbui nuotoliniu būdu – kviečiame mokyklas nemokamai naudotis skaitmenine ugdymo platforma „EDUKA Klasė“

Grįžti

Mokyklų darbui nuotoliniu būdu – kviečiame mokyklas nemokamai naudotis skaitmenine ugdymo platforma „EDUKA Klasė“
event 2020-03-13 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Mokyklų darbui nuotoliniu būdu –  kviečiame mokyklas nemokamai naudotis skaitmenine ugdymo platforma „EDUKA Klasė“

Norime Jus informuoti, kad reaguodama  į augančios koronaviruso  kontekste kilusią situaciją ir siekdama padėti mokymo įstaigoms pasiruošti dirbti nuotoliniu būdu, mokomosios literatūros leidykla „Šviesa“  suteikia nemokamą prieigą prie skaitmeninės ugdymo platformos „EDUKA klasė“.

Jokių papildomų sąlygų nėra – mokytojai bei moksleiviai iš visos Lietuvos, nepriklausomai nuo savivaldybės, kurioje veikia ugdymo įstaiga, gali registruotis internete adresu https://klase.eduka.lt/ ir nemokamai naudotis skaitmenine ugdymo platforma nuotoliniu būdu, kol šalyje nebus atšauktas karantinas. Čia jie ras vadovėlius daugumai mokomųjų dalykų ir papildomų užduočių banką nuo 1 iki 12 klasės.

„EDUKA klasėje“  mokytojai  gali kurti testus ir užduotis, diferencijuoti ir indivualizuoti mokymąsi,  čia ras daugiau nei 200 skaitmeninių vadovėlių, jų komplektų, taip pat -  Užduočių biblioteką,  kurią sudaro daugiau nei 24 000 įvairių tipų skaitmeninių užduočių, diagnostinių ir bandomųjų testų. Mokiniai  sistemoje gali  spręsti individualiai mokytojo parinktas ir paskirtas papildomas užduotis, matyti savo rezultatus ir klaidas.

Prie „EDUKA klasės“  galima jungtis visais išmaniais įrenginiais.

Leidyklos „Šviesa“ informacija


Renginių kalendorius