Mokyklos lyderystė, padedanti diegti inovacijas

Grįžti

Mokyklos lyderystė, padedanti diegti inovacijas
event 2021-06-04 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

Mokyklos lyderystė, padedanti diegti inovacijas

Bendras šio trumpo internetinio kurso tikslas yra gerai suprasti, kaip lyderystė gali paskatinti naujoves mokyklose. Prisijunkite prie šio nemokamo atvirojo kurso, sukurto bendradarbiaujant su „School Education Gateway“.

Kursas skirtas lyderiams, norintiems suprasti novatorišką vadovavimo metodą ir diegti savo mokykloje naujoves. Mokymai gali būti aktualūs ir lyderystės tema besidomintiems mokytojams.

Kas yra vadovavimas mokyklai? Ir kurią savybę mokyklos vadovai turėtų tobulinti nuolat besikeičiančiame pasaulyje? Stiprinti mokyklų lyderystę yra gyvybiškai svarbu, jei norime sukurti tinkamas sąlygas veiksmingam mokymui ir mokymuisi, kokybiškam ugdymui. Geriems vadovams tenka pagrindinis vaidmuo gerinant mokyklos rezultatus, motyvuojant mokytojus bei kartu formuojant mokyklos klimatą.

Atkreipkite dėmesį, kad šiame kurse yra ribotas vietų skaičius. Norintys dalyvauti paraišką turi pateikti iki birželio 16 dienos. Keturių modulių mokymai prasidės birželio 21 dieną.

Kiekviename modulyje bus siūloma atlikti praktines užduotis naudojant įvairius skaitmeninius įrankius, išteklius, informaciją, skirtą tam tikrai temai, ir erdvę diskusijoms.

Daugiau apie mokymus galite paskaityti čia.


Renginių kalendorius