Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkursas (2020- 2021 m.)

Grįžti

Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkursas (2020- 2021 m.)
event 2021-01-11 domain Lietuvos Respublikos lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų sąjunga label_outline Projektai ir konkursai

Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkursas (2020- 2021 m.)

2021 m. rengiamas konkursas nėra susijęs su 2020 m. pradėtu organizuoti konkursu. Mokyklų, savivaldybės ir regionų etapuose mokiniai dalyvauja iš naujo. 

Informacija Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos skaitovams:
Informuojame, kad Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų etapas organizuojamas nuotoliniu būdu. Registracija į konkursą vyksta iki 2021 m. vasario 15 d. Kiekviena dalyvis konkurse dalyvauja tokiu būdu: nufilmuotas mokinio pasirodymas įkeliamas YouTube platformoje ir atsiunčiama nuoroda (daugiau informacijos registracijos formoje). Maloniai prašome su savo miesto mokyklų mokiniais pasidalinti šia registracijos nuoroda: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvC0JxmT2K2VfkgJIx7eS9RdMnZdEomJe52eTto2UdQ8Exg/viewform 

Iš kiekvienos miesto mokyklos į konkursą  registruojami 2 geriausi skaitovai (vienas 5–8 klasių, kitas 912 (I–IV) klasių) ir 2 poetinės kompozicijos (5–8 klasių ir 9–12 (I–IV) klasių). Jeigu kyla vertinimo ginčų, iš kiekvienos amžiaus grupės gali būti registruojami ir keli skaitovai, tačiau registracijos anketos pastabų skiltyje prašome nurodyti priežastis.
Kiekvienas konkurso dalyvis taip pat pildo sutikimą dėl asmens duomenų naudojimo: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4q8Jtc6cFL-jnxc7gXmUooy9MRXFFMgXfHCPVywAbu3Bs6A/viewform

Informacija regioninio etapo skaitovams:
Informuojame, kad Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso regioniniai etapai 2021 m. bus organizuojami nuotoliniu būdu. Dalyvaujama taip:
1 regionas: Radviliškio, Joniškio, Šiaulių, Pakruojo, Biržų, Kupiškio, Panevėžio, Kelmės, Akmenės, Pasvalio rajonai ir Panevėžio miestas.
2 regionas: Ukmergės, Širvintų, Molėtų, Anykščių, Utenos, Zarasų, Kėdainių, Ignalinos, Švenčionių, Rokiškio rajonai ir Visagino miestas.
3 regionas: Plungės, Šilutės, Šilalės, Rietavo, Pagėgių, Kretingos, Skuodo, Mažeikių, Telšių, Klaipėdos rajonai ir Šiaulių, Neringos, Palangos miestai.
4 regionas: Prienų, Vilniaus, Šalčininkų, Trakų, Varėnos, Elektrėnų, Kaišiadorių, Alytaus, Prienų rajonai ir Alytaus, Druskininkų, Birštono miestai.
5 regionas: Vilkaviškio, Jonavos, Kalvarijos, Kazlų Rūdos, Šakių, Lazdijų, Kauno, Jurbarko, Raseinių, Tauragės rajonai ir Marijampolės miestas.

Kiekviena savivaldybė regione dalyvauja tokiu būdu: nufilmuotas mokinio pasirodymas įkeliamas YouTube platformoje ir atsiunčiama nuoroda. YouTube nuorodų laukiame iki 2021 m. vasario 15 d.
Registracija vyksta čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvC0JxmT-2K2VfkgJIx7eS9RdMnZdEomJe52eTto2UdQ8Exg/viewform

Kiekvienas dalyvis taip pat pildo sutikimą dėl asmens duomenų naudojimo: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4q8Jtc6cFL-jnxc7gXmUooy9MRXFFMgXfHCPVywAbu3Bs6A/viewform

Maloniai kviečiame vadovautis Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso sąlygomis, kurios paskelbtos aukščiau.

Daugiau informacijos:

Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso sąlygos


Renginių kalendorius