Lauko pedagogikos mokymų ciklas 2020

Grįžti

Lauko pedagogikos mokymų ciklas 2020
event 2019-11-25 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Lauko pedagogikos mokymų ciklas 2020

„Lauko akademija“ kviečia į naują dviejų dalių mokymų ciklą. Mokymai skirti ikimokyklinio, priešmokyklinio, pradinio ugdymo pedagogams, įstaigų vadovams ir visiems švietimo darbuotojams, norintiems praplėsti ir atnaujinti savo žinias, išmokti išnaudoti  turimus ugdymo resursus – lauką, išmokti dirbti ir gyventi darnoje su aplinka.

Mokymų ciklas apima  laukopedagogikos principus, adaptuotus ir praktiškai išbandytus Lietuvoje. Susipažinsite su sėkmingai veikiančiais „Lauko darželio“ ir pradinės „Lauko mokyklos“ pagrindiniais principais, išbandysite praktiškai ugdymo lauke veiklas, išmoksite perkelti tradicinius ugdymo metodus į lauką, susikurti edukacines erdves iš gamtoje randamų medžiagų.

Mokymų ciklo metu gausite ugdymo lauke pagrindus, kuriuos galėsite gilinti, išbandyti ir plėsti savo darbo įstaigoje, savarankiškai arba su „Lauko akademijos“ pagalba.

Šių metų naujiena - 2 lygių mokymai. 

Lauko akademija - tai studijų programai prilygstantys mokymai skirti besidomintiems ugdymu lauke ir pažengusiems lauko pedagogams.

Lauko akademijos 2020 metų seminarų ciklai:   

1 lygis: Lauko pedagogikos pagrindai.Startas  2020 sausis - REGISTRACIJA 

5 seminarai, 5 kreditai, daug praktikos lauke. Ciklo kaina 299 eur. (iki gruodžio 20 d. 259 eur.)

2 lygis: Lauko pedagogikos ekspertams. Startas 2020 kovas - REGISTRACIJA 

5 seminarai, 5 kreditai, lauko pedagogikos išsamesnė informacija, daug savarankiško darbo. Galima pirkti ir atskirais seminarais.Ciklo kaina 299 eur. (iki sausio 30 d. 259 eur.) 

Daugiau informacijos www.laukodarzelis.lt 


Informacija telefonu +370-678-31710 arba irute@lauke.lt
  


Renginių kalendorius