Kvietimas dalyvauti projektuose: ar norite išbandyti papildytosios realybės priemones?

Grįžti

Kvietimas dalyvauti projektuose: ar norite išbandyti papildytosios realybės priemones?
event 2020-12-10 domain European Schoolnet label_outline Projektai ir konkursai

Kvietimas dalyvauti projektuose: ar norite išbandyti papildytosios realybės priemones?

Nuo 2020 m. gruodžio 2 d. paskelbti kvietimai mokytojams dalyvauti dviejose programose, įgyvendinant „ARETE“ projektą. Planuojama išbandyti papildytosios realybės poveikį anglų kalbos raštingumo ugdymui (pirmas bandomasis projektas) ir STEM gebėjimų tobulinimą (antras bandomasis projektas) klasėse.

„ARETE 1“ bandomajame projekte  dalyvauti  kviečiami 38 anglų kalbos mokytojai ar specialiųjų poreikių mokinių padėjėjai. Jie turėtų dirbti mokyklose, kuriose anglų kalba yra įprasta mokymo kalba. Šiame bandomajame tyrime dalyvaus apie 240 mokinių. Unikali papildytosios realybės programa, kurią sukūrė „WordsWorthLearning“, sustiprins raštingumo gebėjimus ir mokymosi procesą padarys smagesnį.

Tikslinės šalys: visos ES ir H2020 šalys (mokyklos, kuriose anglų kalba yra įprasta mokymo kalba).

Daugiau apie šį projektą galite skaityti čia.

Paraišką galite teikti čia.

 

„ARETE 2“ bandomajame projekte reikalingi 168 pradinių klasių mokytojai (2021–2022 mokslo metais mokantys 4 klases), kurie kartu su savo mokiniais išbandytų dvi papildytosios realybės priemones, skirtas mokyti ir mokytis geografijos ir geometrijos (jas teikia „CleverBooks“). Bandomojoje programoje dalyvaus apie 3400 mokinių. Jie lavins geometrijos ir geografijos erdvinį ir vaizdinį pažinimą.

Tikslinės šalys: pirmenybė teikiama šioms šalims: Kroatijai, Graikijai, Italijai, Lenkijai, Portugalijai, Rumunijai, Serbijai, Ispanijai, tačiau mokytojai gali būti ir iš kitų Europos Sąjungos ir H2020 šalių.

Daugiau informacijos apie dalyvavimą projekte rasite čia.

Paraišką galima teikti čia.

Mokyklos gali teikti paraiškas iki 2021 metų vasario 12 dienos.

 


Renginių kalendorius