Kviečiame varžytis žaidime „Gamtininkų žiemos turnyras“

Grįžti

Kviečiame varžytis žaidime „Gamtininkų žiemos turnyras“
event 2020-11-24 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras label_outline Projektai ir konkursai

Kviečiame varžytis žaidime „Gamtininkų žiemos turnyras“

5–8 klasių mokinius kviečiame dalyvauti nacionaliniame viktorinų žaidime „Gamtininkų žiemos turnyras“. Žaidimas vyks nuotoliniu būdu ZOOM platformoje. Iš viso tarpusavyje varžysis 16 komandų iš 16 skirtingų Lietuvos mokyklų. Žaidimas vyks gruodžio mėnesį. Registracija vyksta iki lapkričio 27 d.

Žaidimo koordinatorius:LMNŠC Gamtinio ir ekologinio ugdymo skyriaus metodininkas Tomas Pociusel. paštas tomas.pocius@lmnsc.lt

Kas gali dalyvauti?Žaidime gali dalyvauti 5–8 klasių mokinių komandos. Komandą gali sudaryti iki dešimties tą pačią mokyklą lankančių vaikų.

Kaip vyks žaidimas?Sutartu metu dviem komandoms išsiųsime ZOOM prisijungimo nuorodas. Prisijungusiems vaikams bus pateikti su gamta, biologija ir ekologija susiję klausimai. Pasitardami tarpusavyje komandų nariai kiekvienam klausimui surasti teisingą atsakymą ir jį atsiųsti žaidimo vedėjui turės 1 minutę. Dvikovai pasibaigus, daugiausiai teisingų atsakymų pateikusi komanda pateks į aukštesnį etapą. Komanda, nė karto nepralaimėjusi ir įveikusi keturias priešininkes, taps turnyro nugalėtoja. Turnyro nugalėtojams prizai bus siunčiami paštu į jų mokyklą.

REGISTRUOKITE ne didesnę nei 10 mokinių komandą el. paštu tomas.pocius@lmnsc.lt. Pateikite mokytojo vardą ir pavardę, mokyklą, el. pašto adresą ir 5–8 klasių komandos narių vardus.

Dalyvavimas nemokamas.


Renginių kalendorius