Naujame Europos mokyklų tinklo naujienlaiškyje – dėmesys mokytojo profesiniam tobulėjimui

Grįžti

Naujame Europos mokyklų tinklo naujienlaiškyje – dėmesys mokytojo profesiniam tobulėjimui
event 2021-07-19 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Naujame Europos mokyklų tinklo naujienlaiškyje – dėmesys mokytojo profesiniam tobulėjimui

Kviečiame skaityti liepos mėnesio naujienlaiškį ir sužinoti aktualias švietimo naujienas, informaciją apie projektus, seminarus. Europos mokyklų tinklas (angl. European Schoolnet) siūlo mokytojams skaitmeninius švietimo išteklius, kurie gali paįvairinti ugdymą, palengvinti pasiruošimą pamokoms. Siūlomi įdomūs internetiniai seminarai, nuotoliniai mokymai, mokomoji medžiaga iš ankstesnių ir dabartinių projektų ir dar daug kitų naudingų priemonių.

Ieškote naujų kvalifikacijos tobulinimo galimybių? Europos mokyklų tinklo akademija yra ta vieta, kurios ieškote. Čia siūlomas įvairiausių dalykų kursų katalogas. „The Three Rs“ projektas ir „Scientix“ kviečia mokytojus dalyvauti mokymuose „Three Rs MOOC“. Šiame kurse, kuriame jie bus pakviesti diskutuoti su mokiniais apie gyvūnų naudojimą moksle. Siūlomi internetiniai kursai apie integruotą STEAM mokymą pradinių ar vidurinių mokyklų mokytojams.

Kaip visuomet informaciniame biuletenyje galima rasti naudingų švietimo išteklių. Europos istorijos namai siūlo kelionę per visą Europos istoriją. Švietimo komanda sukūrė keletą internetinių šaltinių, kurie padės mokytojams supažindinti savo mokinius su Europos istorija, susiejant ją su mūsų šiuolaikiniu pasauliu. Pateikiama mokymo medžiaga apie pabėgėlius, prieglobstį, migraciją bei gairės, skirtos padėti mokyklų mokytojams integruoti pabėgėlių vaikus į klases.

Kviečiame skaityti, žiūrėti, mokytis ir taikyti ugdyme. Daugiau švietimo leidinių naujovių galite rasti nuolat atnaujinamoje elektroninių leidinių skaitykloje.


Renginių kalendorius