Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Grįžti

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį
event 2020-12-09 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Skaitykite gruodžio mėnesio naujienlaiškį ir sužinosite aktualias švietimo naujienas, informaciją apie projektus, seminarus. Europos mokyklų tinklas (angl. European Schoolnet) stengiasi  padėti mokytojams ir siūlo skaitmeninius švietimo išteklius, kurie gali paįvairinti ugdymą, palengvinti pasiruošimą pamokoms. Siūlomi įdomūs internetiniai seminarai, nuotoliniai mokymai, mokomoji medžiaga iš ankstesnių ir dabartinių projektų ir dar daug kitų naudingų priemonių.

Europos mokyklų tinklas kviečia dalyvauti įdomiuose nuotoliniuose renginiuose apie ugdymą: mokytojams ir mokyklų vadovams skirtas renginys apie kūrybinių dirbtuvių erdves mokyklose, „BLOOM“ paroda apie bioekonomikos mokymą, seminarai apie mokytojų profesinį tobulėjimą, atviruosius internetinius kursus.

Kaip visuomet nemažai dėmesio skiriama eTwinning projekto patirtims, „Europeana“ nuotolinio ugdymo naujovėms, STEM karjerai, saugesnio interneto stiprinimui, bendrąjai lyderystei ir kitoms švietimo sritims.

Kviečiame skaityti, žiūrėti, mokytis ir taikyti ugdyme. Daugiau švietimo leidinių naujovių galite rasti nuolat atnaujinamoje elektroninių leidinių skaitykloje.

 


Renginių kalendorius