Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Grįžti

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį
event 2020-04-15 domain European Schoolnet label_outline Projektai ir konkursai

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Skaitykite balandžio mėnesio naujienlaiškį ir sužinosite aktualias švietimo naujienas, informaciją apie projektus, seminarus. Europos mokyklų tinklas (angl. European Schoolnet) stengiasi  padėti mokytojams ir siūlo skaitmeninius švietimo išteklius, kurie gali paįvairinti ugdymą, palengvinti pasiruošimą pamokoms. Siūlomi įdomūs internetiniai seminarai, nuotoliniai mokymai, mokomoji medžiaga iš ankstesnių ir dabartinių projektų ir dar daug kitų naudingų priemonių. „European Schoolnet“ akademijos mokytojai dalinasi patarimais apie nuotolinį mokymą, „School Education Gateway“ surinko daugybę įvairių šaltinių, kurie padėjo ir įkvėpė mokytojus. 

Kviečiame mokytojus registruotis ir dalyvauti internetiniuose kursuose apie kosmosą, apie klimato pokyčius. Galite sužinoti daug naujo nuotoliniame seminare apie aktyvų mokymąsi ir mokymosi erdves. Pagalbą ugdymo procese siūlo įvairūs projektai: skaitmeninių įgūdžių mokymo iniciatyvos apie dirbtinį intelektą, blokų grandinės (angl. blockchain) technologiją, robotiką, kibernetinį saugumą ir daiktų internetą, skaitmeninį formuojamąjį vertinimą ir kt.

Pasisemkite įkvėpimo paskaitę mokytojų istorijas, mažo Italijos miestelio bendruomenės palaikymą karantino metu.

Dar daugiau informacijos apie vykdomus mokymus, siūlomus išteklius mokytojams skelbiama švietimo portalo elektroninių leidinių skaitykloje.


Renginių kalendorius