Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Grįžti

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį
event 2020-02-10 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Aktualijos

Kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Skaitykite sausio mėnesio naujienlaiškį ir sužinosite aktualias švietimo naujienas, informaciją apie projektus, renginius. Šio mėnesio pagrindinis renginys – Saugesnio interneto diena, kuri bus minima daugelyje šalių.

STEM mokymo kampanija kviečia mokyklas tapti jos nariais ir pasidalinti gerąja patirtimi. Europos mokyklų tinklas siūlo naujų nemokamų internetinių kursų, skirtų visiems besidomintiems. Galite rinktis internetinį kursą „Bendra lyderystė jūsų mokykloje“ ar internetinius mokymus „Mūsų trapi planeta“ apie astronomijos ugdymą.

Šį mėnesį itin pabrėžiama mokyklos nebaigimo problema. Ekspertai pataria, kas galėtų pagelbėti, kokie metodai sėkmingai taikomi ir kaip sprendžiamos tokios situacijos kitose mokyklose.

Projekto „Schools Tune Into Mars“ pateikia ataską, kurioje rasite praktinę veiklą, pagrįsta Marso duomenimis, eksperimentus ir internetinius seminarus, kuriuos galite pritaikyti savo klasėje.

Išsamesnė informacija apie vykdomus mokymus, siūlomus išteklius mokytojams skelbiama mūsų elektroninių leidinių skaitykloje.


Renginių kalendorius