Kas naujo Europoje: kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Grįžti

Kas naujo Europoje: kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį
event 2020-07-17 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

Kas naujo Europoje: kviečiame skaityti naująjį Europos mokyklų tinklo naujienlaiškį

Liepos mėnesio naujienlaiškyje jūsų laukia aktualiausios švietimo naujienos, informacija apie projektus, mokymai ir ištekliai. Šį mėnesį itin daug dėmesio skiriama įvairiems mokymams: mokytojams siūlomi internetiniai kursai, nuotoliniai seminarai apie STEM ugdymą, formuojamąjį vertinimą, lyderystę ir kt.

Europos mokyklų tinklo akademija (angl. European Schoolnet Academy) parengė naujų rudens nuotolinių kursų katalogą, į kai kuriuos kursus jau galima registruotis ir dabar. Naudingų mokymų ras mokytojai, kuriems aktualus STEM mokymas, formuojamasis vertinimas, projektinis mokymasis. „Amgen Teach“ projektas pateikė internetinio seminaro „Tyrimais grįstas ugdymas namuose“ (angl. „IBSE at home“) vaizdo įrašą ir medžiagą su interaktyviomis sesijomis ir praktinėmis veiklomis. 

Domina lyderystė mokykloje? Naudodamiesi „L2C mokymosi lyderystė pokyčiams“ projekto ištekliais sužinosite, kaip pristatyti naują požiūrį į mokytojų lyderystę mokykloje. Platus šaltinių pasirinkimas padės palaikyti, įsitraukti ir paskatinti lyderystės gebėjimus jūsų bendruomenėje. Daug naujų bioekonomikos mokymo šaltinių siūlo „BLOOM School Box“. Apie viską - liepos mėnesio leidinyje!

Kviečiame apsilankyti internetinėje skaitykloje, kurioje rasite svarbiausias informacinių švietimo leidinių naujienas:

  • eTwinning mėnesio naujienlaiškius;
  • „Švietimo naujienų“ savaitės naujienlaiškius;
  • „Švietimo problemos analizės“ publikacijas;
  • „School Education Gateway“ informacinius biuletenius.

 


Renginių kalendorius