Kviečiame mokymo įstaigas dalyvauti projekte „Gerojo lašelio diena“

Grįžti

Kviečiame mokymo įstaigas dalyvauti projekte „Gerojo lašelio diena“
event 2019-11-28 domain Nacionalinė švietimo agentūra label_outline Projektai ir konkursai

Kviečiame mokymo įstaigas dalyvauti projekte „Gerojo lašelio diena“

 

Lietuvos vaikų vėžio asociacija „Paguoda“ skelbia „Gerojo lašelio dieną“, skirtą atkreipti dėmesį į vėžiu sergančius vaikus ir palaikyti juos.

Kas yra „Gerojo lašelio diena“?

Tai diena, kai Jūs į mokyklą galite ateiti be uniformos, o pasipuošę atributu – žalios spalvos drabužiu arba turėdami bet kokį žalią aksesuarą ar kitą akcentą.

„Gerojo lašelio diena“ skelbiame nuo 2019 m. lapkričio 27 dienos iki 2020 m. vasario 15 dienos. Vasario 15 d. yra Tarptautinė vėžiu sergančių vaikų diena (https://day.lt/diena/2019.02.15), kurią minime kiekvienais metais, rengdami vėžiu sergančių vaikų bendruomenės susitikimą.

Kodėl „Gerasis lašelis“?

Todėl, kad akcijos iniciatorių – asociacijos „Paguoda“ – logotipas yra mažas žmogeliukas žaliame lašelyje. Ir kad mes visi kartu po lašą - po gerumo lašą galime padėti vėžiu sergantiems vaikams.

Kaip vyks „Gerojo lašelio diena“?

  • Jūsų mokykla paskelbs tikslią mėnesio dieną, kada vyks „Gerojo lašelio diena“;
  • Tą dieną Jūs ateinate pasipuošę žaliu drabužiu ar žaliu atributu, aksesuaru;
  • Paaukojate vėžiu sergantiems vaikams 1 eurą ar kitą sumą, kuria galite skirti. Tai Jūsų palaikymas ir linkėjimas šiuo metu sunkiai onkologinėmis ligomis sergantiems jūsų bendraamžiams.
  • Nusifotografuokite vienas, su draugu, mama ar tėčiu, o gal visa klase ir patalpinkite tai socialiniame tinkle „Facebook“ (paskyra - https://www.facebook.com/paguoda.lt/), paskelbdami, kad Jūs jau prisijungėte prie akcijos ir raginate tai daryti kitus!
  • Jūsų suaukoti pinigai bus skiriami vėžiu sergančių vaikų bendruomenei, kurią remia Lietuvos vaikų vėžio asociacija „Paguoda“
  • Visos prisidėjusios mokyklos bus skelbiamos „Paguodos“ „Facebook“ paskyroje.

„Gerojo lašelio dienos“ taisyklės

Telefono numeris pasiteiravimui +370 600 60410.

Lietuvos vaikų vėžio asociacijos „Paguoda“ informacija

 


Renginių kalendorius