Kviečiame į seminarą „Tarpkultūrinis mokymasis“

Grįžti

Kviečiame į seminarą „Tarpkultūrinis mokymasis“
event 2020-11-13 domain School Education Gateway label_outline Aktualijos

Kviečiame į seminarą „Tarpkultūrinis mokymasis“

Mūsų daugiakultūrė visuomenė rodo didėjantį poreikį ugdyti tarpkultūrinę jaunimo kompetenciją. Ji yra gyvybiškai svarbi, kad gebėtume kokybiškai ir tinkamai bendrauti. Prisijunkite prie šio nuotolinio seminaro ir sužinosite, kaip sustiprinti socialinę įtrauktį klasėje ir integruoti tarpkultūrinį mokymąsi skirtingų dalykų pamokose ir kitose mokyklos gyvenimo srityse.

Pirmojo pranešimo tikslas – skatinti visos mokyklos tarpkultūrinį mokymąsi ir mokytojams nurodyti įrankius, skirtus ugdyti tarpkultūrinę kompetenciją pamokose. Bus pateiktos susijusių iniciatyvų ir programų nuorodos, kurios gali padėti kurti naudingą mokyklų partnerystę.

Antrame pranešime būsite supažindinti su Europos Sąjungos ir Europos Tarybos bendru projektu „Inkliuzinės mokyklos: kurti pokyčius romų vaikams“ (INSCHOOL), kurio tikslas – stiprinti romų socialinę įtrauktį. Pranešime daugiausia dėmesio bus skiriama projekto intervencijos metodikai, kuri apjungia praktinę mokyklų patirtį, kad būtų vykdomi įrodymais pagrįsti pokyčiai politiniu lygmeniu.

Seminaras vyks lapkričio 17 dieną, 18 valandą (Lietuvos laiku) anglų kalba.

Registraciją ir visą informaciją apie renginį galite rasti čia.


Renginių kalendorius