Kviečiame į Druskininkų M. K. Čiurlionio dailės mokyklos mokinių parodą

Grįžti

Kviečiame į Druskininkų M. K. Čiurlionio dailės mokyklos mokinių parodą
event 2019-09-03 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras label_outline Aktualijos

Kviečiame į Druskininkų M. K. Čiurlionio dailės mokyklos mokinių parodą

Rugsėjo 2 d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre atidaryta Druskininkų M. K. Čiurlionio dailės mokyklos mokinių baigiamųjų darbų paroda iš mokyklos fondų. Parodą galima apžiūrėti iki spalio 24 d. Įėjimas laisvas. 

Šioje parodoje pristatomi mokinių baigiamieji kūrybiniai darbai įvairūs savo plastinėmis formomis, spalviniais sprendimais ir medžiagų tarpusavio deriniais, kurie tarsi atskleidžia mokinio vidinę pasaulėjautą ir norą pasidalinti savo idėjomis su žiūrovu. Ieškota įvairesnių technikų, priemonių ir medžiagų kūrybinėms mintims įprasminti. Netradiciškai panaudojamos ir kitos pasirinktos technikos darbams atlikti, tarkim, tapyba ant stiklo, popieriaus masės formavimas, tekstilinio karpinio technikos subtilybės. Atsižvelgiama į kiekvieno mokinio individualumą, gebėjimus jam atsiskleisti pasirinktoje meninės veiklos srityje. Visų darbų autoriai nuoširdžiai domėjosi meno pasaulio paslaptimis, aktyviai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse ir džiaugėsi pasiektais rezultatais. 

Mokytis ir pažinti šias technikas mokiniams padėjo mokytojos metodininkės Onutė Zakarienė, Ona Olšauskienė, Eglė Maračinskaitė ir vyr. mokytoja Gulnara Kupčinskienė.


Renginių kalendorius