Kviečiame dalyvauti nacionaliniame turnyre „Iš saugomų teritorijų lankytojų centrų į gamtą!“

Grįžti

Kviečiame dalyvauti nacionaliniame turnyre „Iš saugomų teritorijų lankytojų centrų į gamtą!“
event 2021-02-02 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras label_outline Projektai ir konkursai

Kviečiame dalyvauti nacionaliniame turnyre „Iš saugomų teritorijų lankytojų centrų į gamtą!“

VSTT Nacionalinis lankytojų centras kartu su Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centru kovo 2–12 d. kviečia sudalyvauti nacionaliniame nuotoliniame pavasariniame 9–12 klasių mokinių turnyre „Iš saugomų teritorijų lankytojų centrų į gamtą!“, kurio metu nugalėjusi komanda turės galimybę ne tik virtualiai apkeliauti visą Lietuvą, bet ir visai klasei laimėti šaunių VSTT įsteigtų prizų!

TURNYRO TIKSLAS – supažindinti mokinius ir mokytojus su gamtinėmis vertybėmis, lankytojų centrais saugomose teritorijose bei kviesti iš jų keliauti į gamtą.

DALYVIAI: 9–12 klasių mokiniai. 16 komandų iš skirtingų Lietuvos mokyklų.

TURNYRAS vyks naudojantis programėle Teams, milžiniško stalo žaidimo formatu.

Žaisdami milžinišką stalo žaidimą ir kartu su saugomų teritorijų specialistais ridendami kauliuką mokiniai pažins vis kitą Lietuvos saugomą teritoriją, regioninį ar nacionalinį parką. Turnyre svarbu bus ne tik teisingi atsakymai, bet ir greitis, atkaklumas, sėkmė, todėl žaidimą-dvikovą laimės pirmoji finišą pasiekusi komanda!

Tokių dvikovų iš viso bus 15, kol galiausiai nei vienos iš 4 dvikovų nepralaimėjusi komanda bus paskelbiama turnyro nugalėtoja. Finalinis žaidimas vyks tiesiogiai iš Nacionalinio saugomų teritorijų lankytojų centro.

DALYVAVIMAS NEMOKAMAS!

REGISTRACIJA vyksta vasario 2–12 d.

Mokytojai, registruojantys 5 mokinių komandą, kuri atstovaus ne tik savo klasę, bet ir ugdymo įstaigą turi pateikti: savo vardą, pavardę, telefono numerį, mokyklos pavadinimą, mokinių vardus, komandos pavadinimą.

Atrinktos dalyvauti TURNYRE komandos dvikovų tvarkaraščius gaus vasario 23–25 d. el. paštu.

Daugiau informacijos ir komandų registracija el. paštu lankytojucentras@vstt.ltarba inga.banyte@vstt.lt.


Renginių kalendorius