Kviečia 6-asis Nacionalinis švietimo lyderystės forumas „Kokią vertę kuria mokykla?“

Grįžti

Kviečia 6-asis Nacionalinis švietimo lyderystės forumas „Kokią vertę kuria mokykla?“
event 2020-12-23 domain Lyderių laikas label_outline Aktualijos

Kviečia 6-asis Nacionalinis švietimo lyderystės forumas „Kokią vertę kuria mokykla?“

2021 m. sausio 27 d. įvyks Nacionalinis švietimo lyderystės forumas, nuotoliniu būdu subursiantis Lietuvos švietimo bendruomenę, socialinius partnerius, užsienio lietuvius ir pakviesiantis kalbėtis apie pamatinį švietimo siekį − visapusišką žmogaus ugdymą.

Renginyje diskutuosime apie mokyklos kuriamą vertę, ieškosime atsakymų į klausimus, kaip švietimo praktikams labiau pasitikėti savo profesinėmis galiomis ir būti labiau girdimiems. Toliau burdami tiek Lietuvos, tiek tarptautinę švietimo lyderių bendruomenę svarstysime, koks yra jos indėlis didinant švietimo vertės suvokimą ir kokių konkrečių veiksmų reikia imtis jau šiandien.

Kviečiame Jus sekti mūsų informaciją ir laukti Forumo dalyvių registracijos pradžios, kuri bus paskelbta 2021 m. sausio mėn. pirmąją savaitę.

Nacionalinis švietimo lyderystės forumas telkia Lietuvos švietimo bendruomenę ir kitus neabejinguosius aktualiausiems švietimo klausimams svarstyti ir spręsti. Jame dalinamasi vertinga patirtimi ir sektinais pavyzdžiais. Daugiau informacijos apie ankstesnius forumus galima rasti adresu: http://www.lyderiulaikas.smm.lt/lt/renginiai/nacionalinis-vietimo-lyderysts-forumas-2013.

Forumai organizuojami įgyvendinant nacionalinį švietimo projektą „Lyderių laikas“. Jo vykdytojas – Švietimo nacionalinė agentūra, partneriai – VšĮ „Mokyklų tobulinimo centras“ ir ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas.

„Lyderių laikas 3“


Renginių kalendorius