Nuotolinis seminaras: kūrybiškumas taikant projektinį mokymąsi

Grįžti

Nuotolinis seminaras: kūrybiškumas taikant projektinį mokymąsi
event 2020-11-09 domain School Education Gateway label_outline Aktualijos

Nuotolinis seminaras: kūrybiškumas taikant projektinį mokymąsi

Koks yra kūrybiškumo vaidmuo mokantis XXI amžiuje? Kaip galime naudoti įtraukias erdves mokykloje, kad galėtume išgirsti vaikų balsą? Kaip vaikai jaučiasi mokydamiesi? Prisijunkite prie šio internetinio seminaro ir susipažinkite su projektinio mokymosi metodu, kuris apima kūrybiškumą ir prasmingą mokymąsi ir yra susijęs su išgyventa vaikų patirtimi.

Nuotolinis seminaras vyks lapkričio 9 d., pirmadienį, 18 val. (Lietuvos laiku). Renginys vyks anglų kalba.

Prieš šį internetinį seminarą esate kviečiami užpildyti trumpą apklausą.

Šiame internetiniame seminare bus kalbama apie empirinius tyrimus, atliktus socialinės įmonės „The Story Makers Company“ Lidso Becketto universitete. Socialinė įmonė „The Story Makers Company“ naudoja dramos ir kūrybinio rašymo procesus kurdama pasakojimo patirtį su socialinės atskirties vaikais. Tyrime bus pademonstruota, kaip projektinis mokymosi metodas gali ugdyti pasitikėjimą savimi, emocinį raštingumą ir kurti bendruomenę.

Seminaro pranešėja Lisa Stephenson yra dramos ir kūrybinio rašymo studijų kurso vadovė, „Story Makers Company“ direktorė ir įkūrėja. Lisa Stephenson tyrimų sritis yra kūrybinė pedagogika. Buvusi pradinių klasių mokytoja ir dramos specialistė, bendradarbiaudama su mokyklomis, menininkais ir bendruomenėmis, kuria jaunimo balso erdves. Ji naudoja dramos pedagogiką socialinių pokyčių, afektinio mokymosi, vaikų gerovės ir etiško pilietiškumo srityse.

Visą informaciją apie renginį ir prisijungimą rasite čia.

Kviečiame prisijungti ir dalyvauti!


Renginių kalendorius