Klasių bendradarbiavimas naudojant IKT

Grįžti

Klasių bendradarbiavimas naudojant IKT
event 2020-11-11 domain Lyderių laikas label_outline Aktualijos

Klasių bendradarbiavimas naudojant IKT

Mokyklų tobulinimo centras kviečia mokytojus jungtis į nuotolinį seminarą „Klasių bendradarbiavimas naudojant IKT“ 2020 m. lapkričio 19 d. 13:00 val., kurią ves LL3 konsultantas Norbertas Airošius.

Atsiradus daugybei IKT įrankių bendradarbiavimui galima paprastai organizuoti bendras pamokas su kitomis klasėmis Lietuvoje. Seminaro metu susipažinsime su pagrindiniais tokio klasių bendradarbiavimo metodais ir IKT įrankiais. Mokytojai galės susirasti naują klasę bendradarbiavimui ir sukurti naujo bendradarbiavimo projektą. Šiuo metu 130 mokyklų mokytojai prisijungė prie „Bendradarbiaujančių klasių“ projekto ir ieško klasių partnerių.

Prisijunkite ir kurkime prasmingus mokinių santykius ir asmeniniu tinklus kartu!

Seminare kviečiami dalyvauti įvairių dalykų mokytojai ir klasių vadovai ieškantys naujų darbo metodų ir bendradarbiavimo galimybių.

Data ir laikas
2020 m. lapkričio 19 d. 13:00–16:15 val.

Programa:

  • Bendradarbiavimo IKT įrankiai
  • Bendradarbiavimo metodai naudojant IKT

Registracija
NUOTOLINIAI MOKYMAIhttps://www.mtc.lt/lt/renginiai/557/klasiu-bendradarbiavimas-naudojant-ikt

Kaina: 20 € galimas apmokėjimas iš mokinio krepšelio lėšų bankiniu pavedimu.

Seminaro dalyviai gaus kvalifikacines pažymas.

b 200 200 16777215 0   images Renginiai Norbertas aSeminaro vadovas: Norbertas Airošius yra mokytojas ekspertas, mokyklos vadovas ir sertifikuotas švietimo lyderystės konsultantas. Lektorius padeda mokykloms greičiau įdiegti informacines technologijas ugdymo procese. Jo parengtas nuotolinio mokymo kursas mokytojams yra išverstas į 23 ES kalbas. Mokytojas pedagogines ir IKT kompetencijas tobulino Oksfordo, Kipro, Tokijo universitetuose ir Vokietijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Belgijoje vykusiuose ilgalaikiuose kursuose.                                                                                                   

MTC inf.


Renginių kalendorius