Kaip padėti vieni kitiems planuojant ir vedant nuotolines pamokas?

Grįžti

Kaip padėti vieni kitiems planuojant ir vedant nuotolines pamokas?
event 2021-01-20 domain Lyderių laikas label_outline Aktualijos

Kaip padėti vieni kitiems planuojant ir vedant nuotolines pamokas?
Pexels.com nuotr.

Mokyklų tobulinimo centras kviečia mokytojus, mokyklų vadovus 2021 m. sausio 28 d. 13.00-16.00 val. dalyvauti nuotoliniu būdu organizuojamame seminare „Kaip padėti vieni kitiems planuojant ir vedant nuotolines pamokas?

Kai susiduriame su ugdymo pokyčiais, dažnai jaučiamės vieniši, būname susirūpiname, ką daryti, kad mūsų mokiniai išmoktų to, ko norime juos išmokyti. Ištikus pandemijai, viso pasaulio mokytojai buvo priversti per labai trumpą laiką įvaldyti įvairiausius nuotolinio ugdymo niuansus. Šiame seminare nekalbėsime apie programėles, platformas, skaitmeninį turinį, o bandysime išsiaiškinti, kaip galime padėti vieni kitiems planuojant, vedant nuotolines pamokas ir stebint mokinių mokymosi pažangą. Negana to, išsiaiškinime, kaip toks bendras darbas gali prisidėti prie gilaus ir ilgalaikio mokinių mokymosi tobulinimo ir tapti nuolatine profesinio augimo praktika. Seminare išbandysime keletą planavimo, stebėjimo ir refleksijos įrankių, kurie bus naudingi kartu planuojant pamokas.

Kviečiame dalyvauti mokytojus, mokyklų vadovus.

Programa:

  • Kodėl mokytojams reikia bendradarbiauti?
  • Kokie kolegialaus bendradarbiavimo būdai yra itin veiksmingi?
  • Kokią vertę duoda bendras (nuotolinių ir ne tik) pamokų planavimas, vedimas, mokinių pažangos stebėjimas? Kaip tai daryti?

Programos rezultatai:

  • Sužinosite, kaip galime padėti vieni kitiems planuojant, vedant nuotolines pamokas ir stebint mokinių mokymosi pažangą;
  • Išsiaiškinsite, kaip toks bendras darbas gali prisidėti prie gilaus ir ilgalaikio mokinių mokymosi tobulinimo ir tapti nuolatine profesinio augimo praktika.

Seminaro trukmė: 4 akad.val.

egle p 2021Seminaro lektorė: Dr. Eglė Pranckūnienė – Mokyklų tobulinimo centro steigėja. Daugiau kaip 20 metų patirties mokytojų bei vadovų profesinio augimo srityje bei konsultuojant švietimo organizacijas. Viena iš programos „Renkuosi mokyti!” įkūrėjų, nacionalinio projekto „Lyderių laikas“ mokymo programų kūrėja, savivaldybių veiklos koordinatorė. Mokslinių bei praktinių interesų sritys: švietimo praktikų profesinis augimas, pasitikėjimo kultūros kūrimas švietimo organizacijose, švietimo lyderystė, mokytojų lyderystė, ugdymo proceso tobulinimas ir kt.. Lektorė dalijasi savo patirtimi straipsniuose, knygose, nacionalinėse bei tarptautinėse konferencijose.

Nuotoliniai mokymai.

Kaina: 20 eur. (po seminaro išduodama el.pažyma)

REGISTRACIJA:
https://www.mtc.lt/lt/renginiai/574/kaip-padeti-vieni-kitiems-planuojant-ir-vedant-nuotolines-pamokas

MTC inf.


Renginių kalendorius