Ką siūlo „Vilnius – besimokantis miestas“ platforma-žemėlapis?

Grįžti

Ką siūlo „Vilnius – besimokantis miestas“ platforma-žemėlapis?
event 2019-11-12 domain Žinauviska.lt label_outline Projektai ir konkursai

Ką siūlo „Vilnius – besimokantis miestas“ platforma-žemėlapis?

Plėtodami ugdymo naujoves „Cities of learning“ projekto komanda pristato „Vilnius – besimokantis miestas“ platformą-žemėlapį, kuriame jauni žmonės gali lengvai atrasti neformalaus mokymosi galimybes Vilniaus mieste. Platforma skirta ne tik jauniems žmonėms, bet ir organizacijoms, kurios teikia mokymosi galimybes Vilniaus mieste ir ieško jaunų žmonių, kurie norėtų pasinaudoti jomis.

Kuo šis žemėlapis skiriasi nuo kitų?

Žemėlapis yra interaktyvus, juo yra lengva naudotis ir rasti sau tinkamas mokymosi galimybes. Organizacijos gali nemokamai ir labai lengvai registruoti savo veiklas, taip pat bendradarbiauti su kitomis organizacijomis, kuriant įdomesnį ir įvairesnį mokymosi kelią jauniems žmonėms. Jauni žmonės už dalyvavimą tam tikrose veiklose gali gauti skaitmeninį ženkliuką į savo pasiekimų piniginę.

Projekto kūrėjai tiki, jog kiekvienas jaunas žmogus besimokančiam mieste nusipelnė galimybės lavinti įgūdžius, kurie yra reikalingi XXI amžiui. Todėl pasitelkę interaktyvų žemėlapį, atvirus skaitmeninius ženkliukus ir organizacijų kvietimą jungtis – jie sukūrė unikalią mokymosi platformą, kurioje jauni žmonės gali rasti vietas, kur gali auginti norimas kompetencijas ir įgūdžius, užmegzti naudingus kontaktus, bei susirasti naujų ir prasmingų pomėgių.

Auk kartu su besimokančiu Vilniumi! Naršyk po žemėlapį čia.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, Cities of Learning.


Renginių kalendorius