Japonų kalbos ir kultūros mylėtojai renkasi į pirmąją sesiją

Grįžti

Japonų kalbos ir kultūros mylėtojai renkasi į pirmąją sesiją
event 2019-09-12 domain Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras label_outline Aktualijos

Japonų kalbos ir kultūros mylėtojai renkasi į pirmąją sesiją

Kviečiame 9–10 klasių mokinius mokytis neakivaizdinėje dvimetėje japonų kalbos ir kultūros mokykloje. Joje besimokantieji įgis teorinių žinių apie japonų kalbą, tradicijas, įvairias Japonijos meno rūšis, turės daugybę progų viską išbandyti praktiškai, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, susitikti su skirtingų Japonijos kultūros sričių specialistais bei svečiais iš Japonijos.

Įdomios bei įvairialypės programos metu mokiniai ugdys ir tobulins kritinio mąstymo sugebėjimus, išplės tolerancijos kitoms kultūroms ribas, gilinsis į temas, kurios nėra pristatomos nė vienoje kitoje Lietuvos mokykloje. 

Laukiame visų, kurie trokšta prisiliesti prie unikalios ir išskirtinės Japonijos kultūros ir išmokti to, ko nemoka kiti!

Mokyklos programa

Registracijos anketa

Mokyklos vadovė – Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Meninio ir kultūrinio ugdymo skyriaus metodininkėAudronė Urbelionienė,tel. 865638112,  el. p. audrone.urbelioniene@lmnsc.lt Mokyklos mokslo vadovė – japonologė, Japonijos agentūros YUKARI įkūrėja ir vadovė Gabija Kaunelienė.

2019/2020 mokslo metai

Neakivaizdinės japonų kalbos ir kultūros mokyklos II laidos I sesija vyks Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre (Žirmūnų g. 1 B Vilnius) rugsėjo 27 ir 28 d.

 Darbotvarkė

 


Renginių kalendorius