Įtraukiančios „Traukiniu į pamoką!“ veiklos ir pamokos

Grįžti

Įtraukiančios „Traukiniu į pamoką!“ veiklos ir pamokos
event 2020-09-25 domain Renkuosi mokyti label_outline Aktualijos

Įtraukiančios „Traukiniu į pamoką!“ veiklos ir pamokos

Jau trečius metus „Renkuosi mokyti!“ kartu su UAB LTG Link mokytojo dieną paminės netradiciškai. Spalio 2-5 d. edukacinės iniciatyvos „Traukiniu į pamoką!“ metu programos „Renkuosi mokyti!“ dalyviai ir alumnai savo mokiniams rengia interaktyvias pamokas traukiniuose ir vaizdingose jų maršruto stotelėse. 

Šia iniciatyva siekiame atskleisti mokytojo profesijos kūrybiškumą ir padrąsinti į mokymosi procesą pažvelgti kitu kampu – juk pamoka gali vykti ne tik klasėje.

Savo pamokų idėjomis „Renkuosi mokyti!“ mokytojai ir alumnai dalinasi su visais. 

 

Piešiam pasaulį judant ir bendraujant, integruota dailės, fizinio ugdymo ir rusų kalbos ir literatūros pamoka

Kelionės metu mokiniai lankysis Visagino ir Pakretuonės geležinkelio stotyse, Pakretuonės vandens malūne bei laiką leis miške. Keliaudami jie analizuos aplink esantį gamtos peizažą, mokysis interviu ėmimo bei lavins savo fizinius įgūdžius judriųjų žaidimų ir mankštos metu. 

Visas pamokos planas

 

Mažeikiai – miestas irgi prie Ventos!, integruota gamtos ir žmogaus bei lietuvių kalbos ir literatūros pamoka 

Aplankydami Mažeikių pramoninį ir stoties rajoną, Mažeikių gyvenamuosius kvartalus, Krucių malūną bei Ventos pakrantę mokiniai pažins senosios medinės architektūros elementus, mokysis pažinti ir įvardinti medžiagas iš kurių pagaminti jų kelyje pasitaikę obketai. 

Visas pamokos planas

Mažosios Lietuvos istorijos vingiais, integruota matematikos, biologijos, civilinės saugos, lietuvių kalbos bei istorijos pamoka

Šios pamokos metu mokiniai aplankys 20 Šilutės miesto sekretų, Šilutės šv. Kryžiaus bažnyčią ir evangelikų ir liuteronų bažnyčią bei kitus miesto objektus. Kelionės metu mokiniai rinks ir analizuos informaciją apie įdomiausius Šilutės žmones, architektūrinius ir gamtinius objektus bei lavins savo matematinius įgūdžius. 

Visas pamokos planas

 

Linkime įdomių ir įtraukiančių kelionių!

 
 

Renginių kalendorius