Ievos Simonaitytės meninio skaitymo konkursas

Grįžti

Ievos Simonaitytės meninio skaitymo konkursas
event 2020-02-18 domain Lietuvos Respublikos lietuvių kalbos ir literatūros mokytojų sąjunga label_outline Projektai ir konkursai

Ievos Simonaitytės meninio skaitymo konkursas

Maloniai kviečiame dalyvauti 1-12 klasių moksleivius Ievos Simonaitytės meninio skaitymo konkurse kovo 19 d. 11 val. Klaipėdos apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje.

Skaitovų konkursu siekiama ugdyti domėjimąsi Klaipėdos krašto literatūra ir atskleisti kiekvieno moksleivio individualybę, ugdyti jaunų žmonių kūrybiškumą.

Skaitymo konkurso meno vadovė – aktorė, režisierė, Klaipėdos universiteto doc. Virginija Kochanskytė.

Norintys dalyvauti privalo užsiregistruoti paspaudus šią nuorodą: https://forms.gle/xCkdVYkx4khCWSag8

Dalyviai, kurie nori dalyvauti meninio skaitymo konkurse, turėtų skaityti vieną arba du kūrinius, iš kurių vienas yra laisvai pasirenkamas. Antras kūrinys – Klaipėdos krašto rašytojų arba Ievos Simonaitytės kūrinio ar kūrinio apie ją ištrauka, arba Ievos Simonaitytės literatūrinės premijos laureatų kūrinio ištrauka. Abiejų skaitomų kūrinių trukmė neturi viršyti 8 min.
Daugiau informacijos apie konkursą galite rasti konkurso nuostatuose.

Pridedame renginio programą ir konkurso nuostatus.

Siunčiame informaciją dar kartą ir maloniai prašome visų Jūsų dalintis žinia apie organizuojamą skaitymo konkursą savo turimais kontaktais, ypač su pedagogais, kuriems ši informacija gali būti aktuali.

Dėkojame už bendradarbiavimą!

 
 
 

Renginių kalendorius