Dotacijų konkursas „eTwinning“ programos dalyvių profesiniam tobulėjimui

Grįžti

Dotacijų konkursas „eTwinning“ programos dalyvių profesiniam tobulėjimui
event 2021-04-21 domain Švietimo mainų paramos fondas label_outline Projektai ir konkursai

Dotacijų konkursas „eTwinning“ programos dalyvių profesiniam tobulėjimui
Pexels.com nuotrauka

Švietimo mainų paramos fondas (toliau – ŠMPF), programos „eTwinning“ nacionalinė paramos organizacija Lietuvoje, inicijuoja projektų konkursą, skirtą paremti Lietuvos švietimo įstaigų, dalyvaujančių programoje „eTwinning“ profesinį tobulėjimą ir geresnį „eTwinning“ panaudojimą nuotoliniam ir mišriam mokymuisi.

Paraiškos forma ir terminai:

Paraiška pildoma ir pateikiama iki 2021 m. gegužės 5 d.  12 val. per www.paraiskos.smpf.lt sistemą. Paraiškų vertinimas ir atranka, atrankos rezultatų paskelbimas interneto svetainėje www.etwinning.lt iki 2021-05-31.

Projekto veiklos gali apimti išorinių ekspertų teikiamus profesinio tobulinimosi mokymus, konsultacijas ar panašias paslaugas mokyklų komandoms tokiomis temomis kaip komandinis darbas, projektų valdymas, saugumas internete, vadovavimas, skaitmeninės kompetencijos, užsienio kalbos (siekiant sumažinti kalbinį barjerą prieš dalyvaujant mokymuose skaitmeninio raštingumo ar kita tema yra galimos kalbinio paruošimo paslaugos mokyklų komandoms), „eTwinning“  ir kitų IKT naudojimas nuotoliniam mokymuisi, bendravimui ir sklaidai.

Projektų trukmė: 2021 m. birželio 1 – spalio 31 d.

Visą išsamią informaciją apie konkurso sąlygas, vertinimo kriterijus ir finansuojamas veiklas rasite čia.


Renginių kalendorius