Kurkite diskusiją apie įvairovę ir diskriminaciją naudodami internetinį įrankį

Grįžti

Kurkite diskusiją apie įvairovę ir diskriminaciją naudodami internetinį įrankį
event 2021-04-01 domain European Schoolnet label_outline Aktualijos

Kurkite diskusiją apie įvairovę ir diskriminaciją naudodami internetinį įrankį

Kviečiame mokytis diskutuoti apie įvairovę ir diskriminaciją naudojant internetinį įrankį „Istorijos, kurios juda“. Nuotoliniai mokymai prasideda nuo 2021 m. balandžio 19 d.

Mokymai padės mokytojams aptarti opias ir sudėtingas temas su savo mokiniais. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas mokiniams padėti suvokti būtinybę reaguoti į diskriminaciją, antisemitizmą, religinę diskriminaciją bei rasizmą.

Mokymai aktualūs mokytojams, kurių mokiniai 12 metų ir vyresni, humanitarinių mokslų, socialinių mokslų ir pilietiškumo mokytojams, pedagogams, dalyvaujantiems tarptautinėse mainų programose, neformaliojo švietimo jaunimo lyderiams.

Kurse sužinosite daugiau apie vizualinio mąstymo ir mišraus mokymosi metodus ir suprasite, kaip sukurti „saugią erdvę“, naudojant kai kurias „Istorijos, kurios juda“ priemones prieš diskriminaciją. Mokymuose parengsite savo pamokų planą ir įvertinsite du savo kolegų pamokų planus. Daug dėmesio bus skiriama tarptautinėms mokinių mainų programoms. Mokymosi laiką galite pasiskirstyti savarankiškai. Vienintelis terminas, į kurį turite atkreipti dėmesį, yra galutinė kolegų vertinimo užduotis. Mokymai vyks anglų kalba.

Internetinis kursas tęsis 2 savaites (4 moduliai), įskaitant papildomą pasirinktą savaitgalį, kai reikės pateikti užduotį ir gauti įvertinimą kurso pabaigoje. Numatomas darbo krūvis yra 1 valanda per dieną, iš viso – 10 valandų. Baigę visą kursą gausite kurso ženklelį ir pažymėjimą

Registruotis galima čia.


Renginių kalendorius