Briuselio II Europos mokykla ieško chemijos mokytojo

Grįžti

Briuselio II Europos mokykla ieško chemijos mokytojo
event 2020-05-05 domain Švietimo, mokslo ir sporto ministerija label_outline Projektai ir konkursai

Briuselio II Europos mokykla ieško chemijos mokytojo

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija skelbia konkursą eiti chemijos mokytojo pareigas Briuselio II Europos mokykloje nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. Papildoma informacinių technologijų mokytojo kvalifikacija ir aukštesnis kalbos mokėjimo lygis bus laikoma privalumu.

Mokytojui taip pat reikalingas aukštasis išsilavinimas, pedagogo kvalifikacija ir 4 metų chemijos mokytojo darbo patirtis. Pretenduojantiems reikia B1 ar aukštesniu lygiu mokėti anglų arba prancūzų kalbą ir gebėti ta kalba dėstyti.

Pretendentų atranka vykdoma per pokalbius. Jei tęsis karantinas arba nebus atnaujinta viešojo transporto ir oro uostų veikla, pokalbiai vyks nuotoliniu būdu.

Kandidatai turėtų pateikti šiuos dokumentus:

1. prašymą dalyvauti konkurse;
2. asmens tapatybę liudijantį dokumentą ar jo kopiją;
3. išsilavinimą ir kvalifikaciją liudijančius dokumentus ar jų kopijas;
4. dokumentą, įrodantį kalbos mokėjimo lygį pagal Bendruosius Europos kalbų mokėjimo, mokymo ir vertinimo metmenis arba jo kopiją;
5. gyvenimo aprašymą;
6. dokumentus, įrodančius chemijos pedagoginio darbo patirtį;
7. vieną ar keletą rekomendacijų.

Pretendentų dalyvauti chemijos mokytojo konkurse dokumentai iki birželio 17 d.  pateikiami Užsienio lietuvių skyriaus vyriausiajai specialistei Rūtai Stanaitienei el. paštu Ruta.Stanaitiene@smm.lt arba  registruotu laišku ministerijos Užsienio lietuvių skyriui (A.Volano g. 2, 01516 Vilnius).

Informacija apie konkursą teikiama el. paštu Ruta.Stanaitiene@smm.lt ir telefonu (8 5) 2191254. Plačiau apie reikalavimus ir dokumentų pateikimo tvarką čia.

Briuselio II Europos mokykla yra viena iš ugdymo įstaigų, įkurtų Europos Sąjungos institucijose dirbančių tėvų vaikams. Joje veikia lietuvių kalbos sekcija.


Renginių kalendorius