BELMAS 2020 konferencija

Grįžti

BELMAS 2020 konferencija
event 2020-01-15 domain Lyderių laikas label_outline Aktualijos

BELMAS 2020 konferencija

2020 m. liepos 3–5 d. Britanijos švietimo lyderystės, vadybos ir administravimo sąjunga (angl. British Educational Leadership, Management and Administration Society (BELMAS)) rengia kasmetinę konferenciją. 2020 metų konferencijos tema – „Švietimo lyderystė siekiant tvarios ateities“ (Educational Leadership for a sustainable future).

BELMAS nariai kviečia įsitraukti tik pradedančius ir jau didelę patirtį turinčius mokytojus, mokyklų ir koledžų vadovus, doktorantus ir kitus įvairiausių pasaulio šalių švietimo sistemų atstovus. Taip diskusijos aktualiais klausimais tampa daug gilesnės ir platesnės, didėja tinklaveikos galimybės.

Konferencijos programos renginiai bus įvairių formatų: diskusijas įkvepiančių idėjų pristatymai, teatro stiliaus debatai, valandos trukmės apskritojo stalo sesijos, darbą grupėse, vizualinės medžiagos pristatymai, išsamūs pranešimai (išsamesnė informacija apie programos formatus pateikta čia).

Kvietimas galimiems dalyviams teikti pasiūlymus ir pranešimų santraukas kasmetinei BELMAS 2020 konferencijai jau paskelbtas! Spragtelėkite čia, išsamiai susipažinkite su visu kvietimu ir teikite pasiūlymus.

Informacija apie pagrindinius konferencijos pranešimus, galimybę registruotis ir programa bus pateikta vėliau.

Svarbios datos

2019 lapkričio 12 d. – kvietimas teikti pranešimų santraukas (reikalavimai, taikomi pranešimams ir jų santraukoms pateikti čia).
2020 m. sausio 26 d. – baigiamas teikiamų pranešimų santraukų priėmimas.
2020 m. kovo 15 d. – pranešimų autoriams pranešama apie atrankos rezultatus.
2020 m. birželio 21 d. – registracijos pabaiga.

Data ir vieta
2020 m. liepos 3–5 d., De Vere Horwood Estate, Milton Keynes, Jungtinė Karalystė

Dalyvavimo konferencijoje kaina
Išsami informacija pateikta čia.

Daugiau infromacijos
Išsami informacija pateikta čia.

 

 

 


Renginių kalendorius